fbpx
Сьогодні
PR 16:00 13 Кві 2020

Як перестати готувати одне і те ж: в Україні з'явився сервіс доставки продуктів для незвичайних страв

Ресторанну їжу тепер можна повторити і в умовах домашньої кухні

Опитування показують, що з настанням карантину українці стали більше готувати вдома. Воно й не дивно: цього було не уникнути, опинившись у чотирьох стінах. Однак, готувати вдома зовсім не означає готувати нудно.

Різотто з чорнилом каракатиці, креветками і карамелізованими яблуками, жовте індонезійське каррі з куркою по рецепту Андрія Чилі … Звучить непогано, але shopping-list лякає. Тільки уявіть собі цей похід в супермаркет. Такі інгредієнти як чорнило каракатиці і каррі ви не зможете купити всього на пару порцій. А, значить, доведеться переплатити. І не тільки за це: зайшовши в супермаркет, ви навряд чи втримається від спонтанних покупок на зразок шоколадок, чіпсів, коли.

А якщо ми скажемо, що можна не ходити в магазин і харчуватися, як в ресторані? Готувати вам допоможе відомий шеф. Ви будете знати точну кількість калорій ваших порцій. І при цьому Ви будете платити за продукти менше.

Cooking Box — новий сервіс доставки продуктів для приготування ресторанних страв вдома.

📍 Для цього потрібно вміти професійно готувати? 

Ні! Сервіс Cooking Box попросив відомих шеф-кухарів приготувати страви, які сподобаються вам. З них вибрав ті, які буде не складно і цікаво приготувати вдома, а до них підібрав інгредієнти і доставив до Вашого порогу. До кожного рецепту додається також відео-інструкція від шеф-кухаря, разом з яким ви зможете приготувати цю страву вдома.

Cooking Box

📍 Це дорого?

За рахунок того, що Cooking Box не готує це блюдо, а лише підбирає продукти — вартість страви близька до вартості продуктів, з яких вона зроблена. Більш того, навіть дешевше, тому що продукти закуповуються оптом. Сервіс піклується про те, щоб для вас їх помили, почистили, упакували і доставили. При цьому в коробках продуктів буде рівно стільки, скільки потрібно для приготування конкретного блюда.

Спробуйте місяць замовляти Cooking Box і порівняйте ці витрати з вашим звичайним бюджетом на продукти.

Cooking Box

📍 Як це працює? 

Головна особливість Cooking Box — це ідеально складене меню на тиждень без походів в супермаркет за продуктами.

Ви обираєте, скільки страв ви хочете отримувати. Кратність страв — не менше 2-х, для оптимізації вашого часу приготування. Далі вибираєте зручний час доставки. Cooking box, оформлені до 15:00, сервіс обіцяє привезти на наступний день, а після 15:00 — доставку планують на післязавтра. Всі бокси сервіс упаковує і комплектує у день відправки, щоб ваші продукти були максимально свіжими. Після того, як ви оформили замовлення, ви можете на найближчий час зовсім забути про закупівлю продуктів для готування — тепер про все подбає сервіс доставки. Запасіться тільки відмінним настроєм під час приготування — і ваше блюдо вийде максимально смачним!

Cooking Box

📍 Які страви можна приготувати?

Щотижня Cooking Box оновлює меню і в каталозі з'являються нові 8-10 рецептів. Сервіс спеціально робить сотні страв одночасно, щоб для всіх страв використовувалися тільки свіжі продукти. Крім цього ви будете отримувати рекомендації нових страв, які будуть формуватися на основі ваших минулих замовлень.

Навіть якщо ви забули вибрати страви на наступний тиждень — сервіс це зробить замість вас, звичайно, на підставі ваших уподобань.

📍 Продукти точно будуть свіжі?

Cooking Box продумав упаковку таким чином, щоб ваші продукти і навіть картонний бокс не торкалися неперевірених поверхонь і кур'єра. Тобто ви зможете зняти зовнішній целофан і ставити вашу коробку відразу в холодильник!

Продукти приїдуть до вас свіжими і охолодженими завдяки акумуляторам холоду, які сервіс покладе до них. Слід зауважити, що Cooking Box НЕ кладе в набори базові продукти, такі як сіль, перець, соняшникова і оливкова олія. Хоча і їх можна купити окремо на сайті. Крім того, доставка є повністю безконтактною — плата за ваше замовлення приймається карткою на сайті і у вас немає необхідності розраховуватися з кур'єром. Кур'єр набере вас на мобільний перед доставкою і ви вкажете, де він може залишити коробку: у консьєржа, біля порога і тп. Пам'ятайте! Відразу зніміть і викидайте зовнішній целофан.

Cooking Box

📍 Які страви для приготування вдома можна замовити уже зараз? 

  • Телятина з середземноморським гарніром
  • Телятина Стир Фрай
  • Сібас з овочами
  • Лосось з вершковим шпинатом
  • Рататуй
  • Салат Цезар з куркою
  • Салат Нісуаз
  • Солянка м'ясна

Ви завжди можете замовити додатковий Cooking Box, якщо вам виявилося недостатньо попередніх страв.

Cooking Box

Чому варто спробувати скористатися сервісом Cooking Box? Так ви зменшите витрати на продукти, урізноманітните своє меню і звільните кілька годин в тиждень від необхідності робити покупки і шукати кулінарне натхнення.

Отже, як оформити замовлення:

  1.  Оберіть кількість порцій: не менше 2
  2.  Оберіть кількість страв (кожну страву множимо на кількість порцій): від 3 страв
  3.  Оберіть зручну дату доставки
  4.  Оберіть час доставки: щодня з 12:00 до 22:00

Зробивши цей вибір, ви бачите повну вартість вашої корзини і вартість порції, яка вийде. Сплатіть онлайн — і ваш Cooking Box буде у вас в призначений час.

11160

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: