Хто ви

Хто: Ксенія Піскун, ARTFORMA. «Закулісся» бізнесу по догляду за волосям

У нашій рубриці "Люди і досвід" сьогодні молода і цілеспрямована героїня — директор з розвитку компанії ARTFORMA і преміальних італійських брендів косметики Nashi Argan і Jean Paul Mynè.

– Розкажіть, чим насичені ваші робочі дні?

Я намагаюся планувати свій день за таким принципом: 60% робочого часу розподілено заздалегідь під певні завдання і 40% – на комунікацію зі співробітниками, вирішення щоденних форс-мажорів і таке інше. Завжди залишаю місце для того, щоб опрацювати раптову ідею або допомогти вирішити якесь питання. Це дає мені більше простору і можливості креативити щодня. Дуже багато часу і уваги я приділяю маркетингу – ця сфера бізнесу моя найулюбленіша. Тут ти іноді художник, іноді детектив, іноді актор і завжди – психолог.

– Що входить у ваші прямі обов'язки директора з розвитку компанії ARTFORMA?

Стратегічне планування роботи компанії, кооперація всіх підрозділів для постійного контролю якості, злагодженості роботи і комунікації між ними, маркетингове планування, впровадження інновацій в робочі процеси, оптимізація бізнес-процесів, постійна робота з профілем кінцевого споживача, планування розширення продуктових лінійок, часто – навчання співробітників компанії. Але так як я живу своєю справою, зупинитися лише на цих функціях мені складно. Іноді я можу і переговори провести і відео оператором попрацювати. Останнє, до речі, роблю з особливим задоволенням (усміхається).

– Як ви почали свій кар'єрний шлях?

Компанія ARTFORMA була створена моєю родиною ще 20 років тому. Природно, що я буквально росла всередині бізнесу. Але власний шлях я певний час йшла окремо.

Ще під час навчання в школі я використовувала своє досить добре знання англійської мови і робила переклади текстів за символічну плату.

Згодом, коли моя мова була відшліфована, я стала переводити бізнес документацію і супроводжувати переговори з бізнес-партнерами нашої компанії. Мені тоді було приблизно 17 років. З тих пір я поступово вливалася в життя компанії і починала своє кар'єрне зростання.

Я маю юридичну освіту, тому довгий час я була на посаді юрисконсульта, потім, після декількох років самоосвіти, почала брати активну участь в житті департаменту маркетингу компанії, і так крок за кроком, покращуючи свої знання, доросла до тієї посади, яку зараз обіймаю.

– Що найбільше вас надихає в вашій роботі?

Це дуже гарний бізнес. У ньому є необмежене місце для креативу. Ми постійно працюємо з глибокими, цікавими особистостями зі світу б'юті, фешн і телебачення. Ми даруємо людям впевненість у собі і любов до свого відображення в дзеркалі. У нашому бізнесі ти можеш придумати унікальну інновацію надихнувшись буквально чим завгодно, адже тут немає кордонів для комунікації з кінцевим споживачем: ми можемо говорити з ним серйозно, можемо жартувати, можемо разом чимось розчулитися. Хіба це не прекрасні причини любити кожен день своєї роботи?

– Ваша компанія – ексклюзивний представник (дистриб'ютор) брендів Nashi Argan і Jean Paul Myne в Україні. Яким чином ви дізналися про ці бренди і чому вибрали саме їх для співпраці?

З Nashi Argan я познайомилася завдяки подрузі нашої родини. Дізнавшись, що я їду на виставку Cosmoprof в Італію вона наполегливо попросила привезти їй величезну кількість продуктів саме цього бренду. Я не могла відмовити, хоча була здивована: навіщо потрібно 5 шампунів, 3 флакона олії для волосся і 6 кондиціонерів? Перебуваючи на виставці я побачила величезну кількість людей з пакетами цього бренду. Простеживши звідки вони йдуть я знайшла їхній величезний, стильний стенд і щось всередині мене клацнуло. Напевно це була любов з першого погляду)

З брендом Jean Paul Myne я познайомилася буквально на день раніше. Але тут це було, так би мовити, усвідомлене побачення. Я дуже багато чула про них в Італії і зрозуміла, що нам необхідно познайомитися. Мене вразила їхня інноваційність, трендовість, естетика і екологічність. Ну і сама команда бренду – неймовірні люди, з якими хочеться працювати разом. Адже будь-який бренд це не тільки продукт і упаковка, це люди, які його створюють. І з ними дуже важливо бути на одній хвилі. Так і трапився наш союз, якому я радію кожен день.

– Ксенія, розкажіть про найголовніші тенденції весни по догляду за волоссям?

Є один тренд, який актуальний завжди – доглянуте, здорове волосся. Воно виглядає прекрасно в будь-якій зачісці, кольорі та довжині. А взагалі, мене надихають тренди на недбало укладене волосся, яке ще й оздоблене великими аксесуарами.

– Які нові продукти можете порекомендувати для домашнього догляду?

У цьому сезоні я полюбила злегка розпатлані локони і подібні укладки. Щоб створити таку мені необхідно олія Nashi Argan і термозахист, а також лак для волосся з лінії HUG від Jean Paul Myne. Разом з ними я можу не боятися за стан свого волосся і при цьому відчувати себе стильною кожного дня.

– Які лайфхаки можете розкрити для швидкої реабілітації волосся після зими?

Професійні догляди за волоссям в салоні краси забезпечать найшвидший і видимий результат. Безумовно варто позбутися від звички вичісувати сплутане волосся або коли воно мокре, сильно терти волосся рушником і використовувати вирівнюючі щипці та плойки без термозахисту. Для підготовки волосся до весни варто придбати глибоко живильну маску наприклад Nashi Argan deep infusion, олію для волосся і якісний гребінець. Дуже часто ми не концентруємося на тому, яким гребінцем користуємося, але, саме він відповідає за 20-25% успішності нашого догляду за волоссям.

Instagram Ксенії Піскун 

Свіжі дописи

  • Кейси

“Створюємо спільноту, де місце є кожному”: як на Одещині працює театр “Толерантність”

Тут молоді з ментальною інвалідністю допомагають самореалізуватися, відкрити нові таланти та знайти свою спільноту. “Рубрика”… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Що відбувається

Обмеження консульських послуг для чоловіків призовного віку: пояснюємо, що з цим не так

Українським чоловікам призовного віку, які перебувають за кордоном, обмежили доступ до послуг українського консульства. Такі… Читати більше

Friday April 26th, 2024
  • УрбанРубрика

“Ми не просто місце трагедії, ми хочемо бути місцем українського успіху”: головні рішення з ідеатону Unlock Bucha

У Бучі 18-20 квітня 2024 року провели ідеатон Unlock Bucha. Він об’єднав між собою представників… Читати більше

Friday April 26th, 2024
  • Інвестиційні рішення

Інвестиції у мистецтво: як це працює в Україні й скільки коштів треба для старту

“Рубрика” пояснює, яким може бути інвестування у мистецтво, на яких українських митців слід звернути увагу… Читати більше

Thursday April 25th, 2024
  • Кейси

У Пущі Водиці хочуть відбудувати теплицю для дітей: навіщо це рішення та як допомогти?

“Рубрика” розповідає про маленький, але важливий кейс відбудови, якому ще належить відбутися. Долучитися до допомоги… Читати більше

Thursday April 25th, 2024
  • Здоров’я

Що дають тейпи і як не змарнувати час та кошти на недієве лікування? Відповідають лікарі

Тейпи продовжують набирати популярність. Проте чи така вона заслужена? “Рубрика” вирішила розібратися, що таке тейпи… Читати більше

Wednesday April 24th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.