fbpx
Сьогодні
PR 18:01 19 Бер 2019

Хто: Ксенія Піскун, ARTFORMA. «Закулісся» бізнесу по догляду за волосям

У нашій рубриці "Люди і досвід" сьогодні молода і цілеспрямована героїня — директор з розвитку компанії ARTFORMA і преміальних італійських брендів косметики Nashi Argan і Jean Paul Mynè.

Ксенія Піскун (на фото) займається ексклюзивною дистрибуцією брендів Nashi Argan і Jean Paul Myne в Україні

– Розкажіть, чим насичені ваші робочі дні?

Я намагаюся планувати свій день за таким принципом: 60% робочого часу розподілено заздалегідь під певні завдання і 40% – на комунікацію зі співробітниками, вирішення щоденних форс-мажорів і таке інше. Завжди залишаю місце для того, щоб опрацювати раптову ідею або допомогти вирішити якесь питання. Це дає мені більше простору і можливості креативити щодня. Дуже багато часу і уваги я приділяю маркетингу – ця сфера бізнесу моя найулюбленіша. Тут ти іноді художник, іноді детектив, іноді актор і завжди – психолог.

– Що входить у ваші прямі обов'язки директора з розвитку компанії ARTFORMA?

Стратегічне планування роботи компанії, кооперація всіх підрозділів для постійного контролю якості, злагодженості роботи і комунікації між ними, маркетингове планування, впровадження інновацій в робочі процеси, оптимізація бізнес-процесів, постійна робота з профілем кінцевого споживача, планування розширення продуктових лінійок, часто – навчання співробітників компанії. Але так як я живу своєю справою, зупинитися лише на цих функціях мені складно. Іноді я можу і переговори провести і відео оператором попрацювати. Останнє, до речі, роблю з особливим задоволенням (усміхається).

Ксения Пискун

– Як ви почали свій кар'єрний шлях?

Компанія ARTFORMA була створена моєю родиною ще 20 років тому. Природно, що я буквально росла всередині бізнесу. Але власний шлях я певний час йшла окремо.

Ще під час навчання в школі я використовувала своє досить добре знання англійської мови і робила переклади текстів за символічну плату.

Згодом, коли моя мова була відшліфована, я стала переводити бізнес документацію і супроводжувати переговори з бізнес-партнерами нашої компанії. Мені тоді було приблизно 17 років. З тих пір я поступово вливалася в життя компанії і починала своє кар'єрне зростання.

Я маю юридичну освіту, тому довгий час я була на посаді юрисконсульта, потім, після декількох років самоосвіти, почала брати активну участь в житті департаменту маркетингу компанії, і так крок за кроком, покращуючи свої знання, доросла до тієї посади, яку зараз обіймаю.

– Що найбільше вас надихає в вашій роботі?

Це дуже гарний бізнес. У ньому є необмежене місце для креативу. Ми постійно працюємо з глибокими, цікавими особистостями зі світу б'юті, фешн і телебачення. Ми даруємо людям впевненість у собі і любов до свого відображення в дзеркалі. У нашому бізнесі ти можеш придумати унікальну інновацію надихнувшись буквально чим завгодно, адже тут немає кордонів для комунікації з кінцевим споживачем: ми можемо говорити з ним серйозно, можемо жартувати, можемо разом чимось розчулитися. Хіба це не прекрасні причини любити кожен день своєї роботи?

– Ваша компанія – ексклюзивний представник (дистриб'ютор) брендів Nashi Argan і Jean Paul Myne в Україні. Яким чином ви дізналися про ці бренди і чому вибрали саме їх для співпраці?

З Nashi Argan я познайомилася завдяки подрузі нашої родини. Дізнавшись, що я їду на виставку Cosmoprof в Італію вона наполегливо попросила привезти їй величезну кількість продуктів саме цього бренду. Я не могла відмовити, хоча була здивована: навіщо потрібно 5 шампунів, 3 флакона олії для волосся і 6 кондиціонерів? Перебуваючи на виставці я побачила величезну кількість людей з пакетами цього бренду. Простеживши звідки вони йдуть я знайшла їхній величезний, стильний стенд і щось всередині мене клацнуло. Напевно це була любов з першого погляду)

З брендом Jean Paul Myne я познайомилася буквально на день раніше. Але тут це було, так би мовити, усвідомлене побачення. Я дуже багато чула про них в Італії і зрозуміла, що нам необхідно познайомитися. Мене вразила їхня інноваційність, трендовість, естетика і екологічність. Ну і сама команда бренду – неймовірні люди, з якими хочеться працювати разом. Адже будь-який бренд це не тільки продукт і упаковка, це люди, які його створюють. І з ними дуже важливо бути на одній хвилі. Так і трапився наш союз, якому я радію кожен день.

Nashi Argan

– Ксенія, розкажіть про найголовніші тенденції весни по догляду за волоссям?

Є один тренд, який актуальний завжди – доглянуте, здорове волосся. Воно виглядає прекрасно в будь-якій зачісці, кольорі та довжині. А взагалі, мене надихають тренди на недбало укладене волосся, яке ще й оздоблене великими аксесуарами.

– Які нові продукти можете порекомендувати для домашнього догляду?

У цьому сезоні я полюбила злегка розпатлані локони і подібні укладки. Щоб створити таку мені необхідно олія Nashi Argan і термозахист, а також лак для волосся з лінії HUG від Jean Paul Myne. Разом з ними я можу не боятися за стан свого волосся і при цьому відчувати себе стильною кожного дня.

Jean Paul Myne

– Які лайфхаки можете розкрити для швидкої реабілітації волосся після зими?

Професійні догляди за волоссям в салоні краси забезпечать найшвидший і видимий результат. Безумовно варто позбутися від звички вичісувати сплутане волосся або коли воно мокре, сильно терти волосся рушником і використовувати вирівнюючі щипці та плойки без термозахисту. Для підготовки волосся до весни варто придбати глибоко живильну маску наприклад Nashi Argan deep infusion, олію для волосся і якісний гребінець. Дуже часто ми не концентруємося на тому, яким гребінцем користуємося, але, саме він відповідає за 20-25% успішності нашого догляду за волоссям.

Instagram Ксенії Піскун 

4504

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: