fbpx
Сьогодні
еРубрика 22:15 15 Вер 2020

Що Apple показала на презентації, на якій вперше не було нового iPhone

Фото Reuters

15 вересня вперше за дев'ять років щорічна осіння презентація Apple пройшла без представлення нового iPhone. На ній показали тільки годинник, планшети і нову програму для фітнесу, яка вийде до кінця року. З приємних новин — вже з 16 вересня iOS 14 буде доступна для скачування. Розповідаємо про новинки максимально коротко.

Apple

Фото Reuters

Apple Watch Series 6

Годинники не тільки оновили дизайн і обзавелися суцільним браслетом без застібок, а й отримали нові датчики. Apple Watch Series 6 можуть вимірювати рівень кисню в крові — функція стане в нагоді під час пандемії COVID-19 і в разі проблем з легенями, наприклад, при астмі.

Також годинник буде вказувати, якщо ви миєте руки менше 20 секунд.

Годинники тепер вміють вимірювати зміну висоти в реальному часі, що стане в нагоді, якщо користувач піднімається на гору. Apple додала кілька нових циферблатів і відкрила можливість розробникам створювати свої власні.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 коштуватимуть від 399 доларів США.

У Apple Watch, починаючи з четвертої серії, з'явився сімейний доступ – батьки можуть вибрати, з ким спілкуватися дитині, і настроїти повідомлення про його прихід додому або в школу.

Годинники вийдуть в синьому, золотому, темно-сірому і червоному кольорах.

Apple Watch SE

По суті, цей годинник схожі на Apple Watch Series 6, але їх функції трохи простіше. Коштують вони дешевше – 279 доларів США. У продаж годинник надійдуть в цю п'ятницю, 18 вересня, але поки тільки в США. Про те, коли їх зможуть отримати в інших країнах, на презентації не розповіли.

Apple

Компанія також створила кілька нових браслетів, один з яких solo loop, у якого немає застібок або інших кріплень. Він створений з силікону, тому може розтягуватися, якщо годинник потрібно зняти або надіти.

Apple також запропонувала нову можливість використання розумних годин – тепер до одного iPhone можна буде підключити кілька Apple Watch. Наприклад, так можна стежити за місцем розташування дитини або відстежувати стан здоров'я літніх родичів.

Крім того, в коробці з Apple Watch більше не буде USB-зарядки, що має позитивно позначитися на збереженні навколишнього середовища.

Fitness+

Fitness+ — це сервіс з десятьма тренуваннями, доступними на будь-якому пристрої (в тому числі Apple Watch і Apple TV). Щотижня Fitness+ пропонуватиме нові тренування, грунтуючись на перевагах користувача. Займатися спортом можна буде під треки, підібрані з Apple Music. Сервіс запустять до кінця року.

Підписка на Fitness+ коштуватиме 9,99 доларів на місяць або 79,99 доларів в рік.

Apple

Фото Reuters

iPad 8

У пристрої тепер стоїть процесор А12 Bionic, який дозволяє йому працювати на 40% швидше. Діагональ iPad 8-го покоління 10,2″.

Планшет буде працювати під управлінням нової операційної системи iPad OS 14 і, зокрема, зможе розпізнавати написаний рукописний текст, введений за допомогою Apple Pencil. До планшету можна буде підключити різноманітні аксесуари, наприклад, захисний чохол з клавіатурою.

Гаджет буде коштувати 329 доларів США.

iPad Air

Новий iPad буде доступний в п'яти різних кольорах. Його екран тепер займає майже весь простір через те, що в пристрої замінили Face ID на Touch ID. Завдяки чіпу А12 Bionic графіка на iPad завантажується на 30% швидше.

iPad Air

Також пристрій одержав покращений роз'єм USB Type-C. Він збільшив швидкість передачі даних в десять разів. На задній панелі з'явилася камера 12 Мп, як на iPad Pro. Також Apple поліпшила динаміки гаджета.

Купити iPad Air можна буде за 599 доларів США.

Apple

iOS 14

Під кінець презентації генеральний директор компанії Apple Тім Кук повідомив, що iOS 14 буде доступна для скачування вже 16 вересня.

Раніше "Рубрика" писала, що компанія Apple до 2030 року планує стати вуглецево-нейтральною.

68102

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: