fbpx
Сьогодні
13:08 01 Бер 2019

Садовий знімає свою кандидатуру з виборів на користь Гриценка

Лідер партії "Самопоміч", кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру на президенських виборах на користь Анатолія Гриценка.

"Самопоміч" має шанс на парламентських виборах і органах місцевого самоврядування. Я відкликаю свою кандидатуру на президентських виборах і оголошую про підтримку на виборах Анатолія Гриценка. Це не є безумована підтримка, на наступному тижні ми підпишемо публічну угоду, стосовно оборони і безпеки нашої держави, чистоти кадрової політики", – наголосив на брифінгу Садовий.

"Пропозицію публічну для Гриценка сформулюємо на днях, і в понеділок, думаю, проведемо спільний брифінг", – зазначив він.

"Самопоміч" однозначно йде на вибори парламентські і в органи місцевого самоврядування", – зауважив Садовий.

На запитання, чи буде спільний похід з Гриценко на парламенські, він відповів: "Взагалі важливо зараз, щоб був Закон про пропорційні вибори та відкриті списки. І, я думаю, якщо буде новий президент, ми це зробимо. Тоді, можливо, ми прийдемо до того, що буде 2-3-4 партії, а не 300, з яких 95% – партії олігархів".

Брифінг Андрія Садового. Наживо

Брифінг Андрія Садового. Наживо

Posted by Андрій Садовий on Friday, March 1, 2019

Лідер "Громадянської позиції" Анатолії Гриценко подякував Андрію Садовому за прийняте рішення.

"Психологічно непросте, але чесне, відповідальне і державницьке рішення. Переможне рішення! Разом ми змінимо країну і дамо всім українцям позитивну перспективу!", – написав він в Facebook.

Дякую Андрій Садовий! Психологічно непросте, але чесне, відповідальне і державницьке рішення. Переможне рішення! Разом…

Posted by Анатолій Гриценко on Friday, March 1, 2019

Раніше Садовий заявив, що останні дані соціальних опитувань стануть вирішальними для вирішення питання щодо єдиного кандидата від демократичної опозиції.

Згідно результатів опитування всеукраїнського опитування Центру "Соціальний моніторинг" та Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка, які були оприлюднені 27 лютого, Анатолія Гриценка підтримують 8,8% респондентів, Андрія Садового – 4%.

Раніше повідомлялося, що за даними УП, Садовий зніме свою кандидатуру взамін на те, що Гриценко погодиться йти на вибори повністю на базі "Самопомочі".

Зазначимо, що висунутий від партії "Сила людей" кандидат у президенти Дмитро Гнап також раніше обіцяв, що зніме свою кандидатуру, якщо перед першим туром виборів висунуть єдиного кандидата від демократичних сил.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: