fbpx
Сьогодні
12:05 30 Лис 2018

Річниця розгону Майдану: більшість суддів, які забороняли протести досі працюють

Переважна більшість суддів, які забороняли акції протесту під час Євромайдану досі працюють, а деякі навіть пішли на підвищення.

Про це у Facebook пишуть активісти з Prosud.

Сьогодні, в річницю розгону студентів Євромайдану активісти зібрали ТОП-судів, які найбільше відзначилися заборонами акцій протесту під час Революції Гідності по всій Україні.

"Вища рада правосуддя, з різних причин, відмовилася звільняти більшість з цих суддів, частина успішно пройшла оцінювання у Вища кваліфікаційна комісія суддів України", – йдеться у повідомленні.

Окремо слід зазначити суддю Олександра Золотнікова, який свого часу підтверджував заборону проведення акцій в Одесі, а тепер переміг у конкурсі та став суддею нового Верховного суду.

Єдиний кого Вища кваліфікаційна комісія визнала "таким, що не відповідає займаній посаді" став суддя Окружного адміністративного суду Києва Богдан Санін. Проте і він досі не звільнений, оскаржуючи таке рішення комісії.

Судді що забороняли Майдан

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: