fbpx
Сьогодні
Дайджест 15:18 20 Тра 2023

5 головних рішень тижня — "подарунок для путіна" від чехів та листівки з голосами від Укрпошти

English version here

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України:

🫶 Чехи зібрали понад $2 млн на реактивну систему залпового вогню для України. Це відбулось в рамках ініціативи "Подарунок для путіна". Окрім РСЗВ RM-70, вдалося закупити ще 365 ракет до неї.
 
🗣 Укрпошта запустила продаж листівок, що "говорять" голосами 14 сучасних українських героїв. Серед них: командир полку "Азов" Денис Прокопенко, бійчиня Катерина "Пташка" Поліщук, Ігор Лаченков та ін. Весь прибуток піде на дрони для ЗСУ.
 
😍 Українські конструктори створили унікальну автомайстерню для ЗСУ. Вона має три окремих джерела електричного живлення. Тут є багато інструментів та допоміжного обладнання. Такої майстерні немає в жодній армії світу.
 
👏 Рада Європи створює міжнародний реєстр збитків, які росія завдала Україні з 24 лютого 2022 року. Реєстр діятиме в Нідерландах. У ньому реєструватимуться докази шкоди й позови про відшкодування шкоди або поранень.
 
💎 Лідери країн G7 домовилися обмежити експорт алмазів з росії. Країна-агресор є найбільшим у світі виробником алмазів. Ця галузь приносить росії значні доходи, а обмеження вдарять по фінансуванню війни проти України.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Рубрика (@rubryka)


Стежте за медіа рішень "Рубрика" — наближаємо перемогу разом!

1
520

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: