fbpx
Сьогодні
16:20 31 Жов 2022

Війська рф вперше з початку війни нанесли ракетний удар по Чернівецькій області: що відомо

Фото: Getty Images

31 жовтня вперше з початку повномасштабної війни армія рф завдала удару по Чернівецькій області: окупанти вдарили двома ракетами по об'єкту критичної інфраструктури

Про це повідомив голова Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка в ефірі телемарафону.

Він повідомив, що від удару на території об'єкту сталася пожежа. ЇЇ вже вдалось локалізувати. Наразі на місці події працюють усі відповідні служби.

Крім того, він розповів, що деякі працівники отримали незначні пошкодження, проте медичної допомоги не потребують. У своєму Facebook Запаранюк уточнив, що йдеться про 8 постраждалих.

Він також зазначив, що російські ракети завдали значної шкоди енергосистемі не лише регіону, а й України.

Руслан Запаранюк сказав: "Наразі йде оцінка  саме самої системи, яка постраждала. Зараз передчасно щось говорити. Але, за словами експертів, які оглядають об'єкт, – це значні пошкодження для нашої енергосистеми".

При цьому очільник Чернівецької ОВА додав, що електропостачання в регіоні є, і, станом на зараз, його вдалося стабілізувати. Однак усі наслідки ще опрацьовуються.

Нагадаємо, Рубрика  писала про ранковий удар росіян: ППО України збила 44 із понад 50 ракет.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: