fbpx
Сьогодні
Фото, відео 09:20 30 Жов 2022

Перемога Ломаченка: непереможний досі Ортіс зазнав поразки від українського боксера

English version here

Фото: Al Bello/Getty Images

30 жовтня відбувся поєдинок між українцем Василем Ломаченком і американцем Джемейном Ортисом, єдиним рішенням судді переміг український боксер

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Знаменитий український боксер Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) завоював свою чергову перемогу на професійному рингу.

Ломаченко - Ортіс

Фото: Getty Images

34-річний уроженець Білгород-Дністровського на легендарній арені Madison Square Garden в американському Нью-Йорку по очках переміг місцевого бійця Джемейна Ортіса (16-1-1, 8 КО) – 115:113, 116:112, 117:1.

Ломаченко - Ортіс

Фото: Getty Images

Перший раунд пройшов у своєобразной розвідці. Ломаченко невдало почав поодинок і віддав сопернику кілька стартових раундів. У подальшому українець перехопив ініціативу і вийшов вперед у судових записках.

Ломаченко - Ортіс

Фото: Getty Images

У 11-му відрізку Ломаченко почав повністю вкладатися в свої ліві бокові, намагаючись побитися в цих чемпіонських раундах. Однак сказывалась усталість, і точність ударів українця оставляла хотіти кращого.

У заключному раунді бійці намагалися максимально видати всю свою міць, але жоден із них оформити "лаки панч" не зміг. Поєдинок завершився без нокдаунів.

Ортіс виглядав краще за суперника у п'ятому, сьомому та восьмому раундах, проте Ломаченко виграв вирішальні трихвилинки і переміг за очками – 115:113, 116:112, 117:111.

Українець здобув 17 перемог у кар'єрі, у його пасиві також 2 поразки. Американець зазнав першої невдачі, на його рахунку також 16 перемог та 1 нічия.

Перед боєм абсолютним фаворитом був українець. Коефіцієнт його перемоги не перевищував 1,06.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Спорт Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: