fbpx
Сьогодні
16:53 26 Жов 2022

Глава міноборони Індії сказав шойгу, що "неприпустимо вдаватися до ядерного варіанту" у війні в Україні

English version here

Міністр оборони Індії Раджнат Сінгх під час розмови з російським колегою сергієм шойгу в середу наголосив, що "неприпустимо вдаватися до ядерного варіанту" у війні в Україні.

Про це повідомляє CNN.

Як зазначається, Сінгх підтвердив позицію Індії про необхідність йти шляхом діалогу та дипломатії для якнайшвидшого вирішення конфлікту.

"Він зазначив, що жодна зі сторін не повинна вдаватися до ядерного варіанту, оскільки перспектива застосування ядерної чи радіологічної зброї суперечить основним принципам людства", – йдеться у заяві міністерства оборони Індії.

Індійська сторона повідомила, що розмова відбулася з ініціативи шойгу, який повідомив про нібито можливе застосування Україною "брудної бомби".

Довідка

Очільники зовнішньополітичних відомств США, Франції та Великої Британії виступили зі спільною заявою, засудивши брехливі спроби росії звинуватити Україну в готовності застосувати "брудну бомбу" на власній території й підтвердивши непохитну підтримку України.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг застеріг росію від ескалації під приводом звинувачень України у намірах застосувати "брудну бомбу".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: