fbpx
Сьогодні
Фото 17:55 17 Вер 2018

У Дружківці пройшли Urban Fest-2018 і Ukrazyans

16 вересня в Дружківці пройшли відразу два фестивалі – Urban Fest-2018 і Ukrazyans. Їх для жителів міста організували активісти.

Містянам показували альтернативні види відпочинку і презентували діяльність різних громадських організацій, передає Радіо Свобода.

Якщо перший фестиваль був спрямований на нові види розваг, то другий став майданчиком для волонтерів та громадських діячів, де можна було обмінятися ідеями і презентувати свою діяльність містянам.

У Дружківці пройшли Urban Fest-2018 і Ukrazyans

Протягом усього дня на Дружківському стадіоні «Машинобудівник» весело і шумно. Десятки локацій, де дружковчани і гості міста брали участь в інтерактивних іграх, знайомилися з новими видами активного відпочинку, а юних відвідувачів фестивалів розважали веселі аніматори.

У Дружківці пройшли Urban Fest-2018 і Ukrazyans

Містяни кажуть, що такі заходи в Дружківці нечасто проходять, тому привертають велику увагу людей.

Відвідувачі Urban Fest-2018 грали в дартс, кроссмінтон, вчили вправи йоги, малювали і танцювали. Громадські організації презентували свою діяльність людям.

Великий інтерес викликали скаути-пластуни. Тут дітей навчають не тільки азам туризму і виживання, але і історії, і культури рідного краю.

У Дружківці пройшли Urban Fest-2018 і Ukrazyans

Urban Fest-2018 став третім в Дружківці. Він показав, вважає організатор Сергій Пронкін, що у місцевих активістів, міської влади та іноземних партнерів з кожним роком виходить все краще організовувати подібні форуми.

Тут же пройшов черговий етап фестивалю Ukrazyans. Громадські організації з Дружківки, Краматорська, Бахмута, Слов'янська та інших міст Донецької області представили свою діяльність і закликали людей активніше брати участь у житті своїх міст і підтримувати громадські ініціативи.

У Дружківці пройшли Urban Fest-2018 і Ukrazyans

Традиційно фестивальний день завершився великим концертом популярних українських музичних груп.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: