fbpx
Сьогодні
22:58 17 Гру 2021

У 2022 році військові пройдуть 10 міжнародних навчань в Україні та 16 за кордоном, - Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що у 2022 році для українських військових пройде 10 міжнародних навчань на території України та 16 за кордоном

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

"Постійний обмін досвідом – це один з найкращих способів підвищення професіоналізму. Вже з наступного року планується активізувати взаємодію за програмою Постійного структурованого співробітництва у сфері безпеки і оборони ЄС в інтересах посилення спроможностей Збройних Сил України", – розповів Резніков.

Міністр нагадав про партнерство із Литвою та Польщею у рамках ЛИТПОЛУКРБРИГ – військової бригади країн Люблінського трикутника, яка була створена у 2014 році зі збройних сил Литви, Польщі та України. Резніков назвав це "справжнім військовим братерством".

Також очільник Міноборони подякував фахівцям, які працюють у тренувальних місіях, та наголосив, що Україна прагне збільшити кількість інструкторів.

Резнікові додав, що у майбутньому Україна буде поглиблювати співпрацю з основними партнерами у сфері оборони – США, Великою Британією, Канадою, Туреччиною та Польщею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: