fbpx
Сьогодні
УрбанРішення 10:16 14 Вер 2021

В Ужгороді встановили перший скейт-майданчик

English version here

На площі Богдана Хмельницького в Ужгороді відкрили перший у місті майданчик для катання на скейтбордах і роликах. Облаштували його у рамках Бюджету громадських ініціатив, вартість проекту – 1,6 млн. гривень.

Про це повідомляє Ужгородська міська рада, передає Рубрика.

Відкриття скейт-майданчика в Ужгороді відбулося у суботу, 11 вересня, під час відзначення Дня міста. Ініціатори будівництва – ужгородці Олег Тенкач та Роман Антонов. Спорудили майданчик за кошти міського бюджету. Відкрити його планували до 30-річчя Незалежності, проте роботи трохи затянулися.

Новозбудований скейт-майданчик є повністю відкритий для відвідувачів. Розмір площадки для катання – 30 на 50 метрів.

Тут розташований "фанбокс" із напівпірамідою, з різних боків – конструкції для розгону та виконання трюків на скейтбордах або інших знаряддях для екстремального спорту.

На скейт-майданчику комфортно може кататися одночасно до 10 людей.

Зазначається, що про плани будівництва в Ужгороді майданчика для катання на скейтбордах і роликах стало відомо ще у листопаді 2019 року. Тоді його пропонували побудувати на території Боздошського парку. Проект був двічі винесений на голосування в рамках Бюджету громадських ініціатив та отримав найбільшу кількість голосів ужгородців.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: