fbpx
Сьогодні
21:25 28 Лип 2018

У Запорізькій області рятувальники врятували 86 відпочивальників і витягли 36 машин, що застрягли через негоду

На узбережжі Азовського моря у місті Приморськ та на косі Обіточна через погіршення погодних умов, що призвели до розмиву дороги та утворення промоїн, рятувальники витягнути 36 автівок і врятували 86 людей, з них 9 дітей.

Про це повідомляється у прес-службі ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Зазначається, що у цьому регіоні спостерігалися пориви східного вітру до 12 м/с і злива.

Так, об 11:20 люди намагалися виїхати в районі бази відпочинку "Автотурист" але через промоїни та підняття рівня води автомобілі застрягли у піску.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що допомоги потребували більше десятка автомобілів. Працівники ДСНС за допомогою тросів і спецавтомобіля витягнули із району підтоплення до твердого покриття 11 легкових автомобілів та вивезли 46 людей, з них 9 дітей. Унаслідок події ніхто не постраждав.

Від ГУ ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 4 людини особового складу.

Також повідомляється, що у цей час на косі Обіточна через різку зміну напрямку вітру (північно-східного та східного), розпочався шторм і коливання рівня води, що призвело до розмиву дороги.

Співробітники Бердянського лісового господарства в Приморському районі на тракторі МТЗ та УАЗі витягнули 25 автомобілів та вивезли 40 людей. Унаслідок події ніхто не постраждав.

За інформацією прес-служби ДСНС, ситуація наразі контрольована, проводиться постійний моніторинг, підрозділи ГУ ДСНС України у Запорізькій області знаходяться у бойовій готовності до дій за призначенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: