fbpx
Сьогодні
Відео 15:15 25 Лип 2018

Саакашвілі назвав кандидатів у президенти "лайном різного сорту" і закликає до референдуму

Екс-президент Грузії назвав нинішніх кандидатів у президенти України абсолютно нікудишніми.

Про це він написав у Facebook.

"Можна скільки завгодно обговорювати, за кого голосувати на виборах та "хто стане наступним", але потрібно визнати очевидне: і цього разу, як і в усі попередні, нам пропонують вибирати з різних сортів лайна", –  написав він.

За його словами, від "пересування ліжка" система в Україні не зміниться, оскільки сама її суть заточена на ігнорування  інтересів країни й народу.

Тому Саакашвілі пропонує зібрати 4 млн підписів для проведення референдуму в країні.

"Право на референдум нам гарантовано статтею 72 Конституції України. Для цього нам потрібно зібрати на підтримку проведення референдуму 3 мільйони підписів. Це драконівські вимоги (для порівняння – в путінській Росії з населенням в 4 рази більше потрібно зібрати 2 мільйони підписів), але ми зможемо, якщо захочемо і постараємося", – написав він.

Він пообіцяв наступного тижня розповісти детальніше щодо референдуму, але повідомив, що головною ціллю буде створення нового політичного класу.

"З них ми будемо обирати депутатів Ради і місцевих рад, президента, прокурорів – а при цьому контролювати їх дії. Нам потрібні лідери, які будуть битися за інтереси людей, а не за доступ до корита", – додав Саакашвілі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: