fbpx
Сьогодні
11:19 14 Лют 2021

Літак Тараса Козака вилетів до ОАЕ, де наразі перебуває також Зеленський, - ЗМІ

Літак, який належить власнику підсанкційних телеканалів Тарасу Козаку, вилетів із Мінську до Об'єднаних Арабських Еміратів 12 лютого.

Про це повідомив журналіст-розслідувач "Схем" Михайло Ткач у Фейсбуці.

"Літак яким користується підсанкційний депутат Тарас Козак Gulfstream G450 кілька годин тому вилетів з Мінська і зараз здійснює посадку в аеропорту Абу-Дабі (ОАЕ). Якщо залишити літак в Мінську, то під українські санкції він не потрапляє", – написав журналіст.

Літак яким користується підсанкційний депутат Тарас Козак Gulfstream G450 кілька годин тому вилетів з Мінська і зараз…

Posted by Mykhailo Tkach on Friday, February 12, 2021

Як відомо, водночас в ОАЕ зараз перебуває з офіційним візитом президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою Зеленською.

"Хтось скаже, що це чистий збіг. Життя вчить нас в такі збіги не вірити. Недовго музика грала. В Омані одночасно із Зеленським був Патрушев. В ОАЕ – Козак. Якийсь дуже цікавий "збіг", – прокоментував ситуацію політолог Тарас Березовець.

Нагадаємо, у січні 2020 року Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною відвідав Оман. Як повідомляють ЗМІ, там він нібито зустрічався з секретарем Радбезу РФ Миколою Патрушевим, найбільш наближеним до Путіна російським силовиком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: