fbpx
Сьогодні
16:13 24 Січ 2021

У Німеччині очікують на спроби зірвати вакцинацію

Міністерство внутрішніх справ Німеччини попереджає про можливість масових акцій, спрямованих на перешкоджання кампанії вакцинації від коронавірусу. Правоохоронцям вже відомо про "кілька ймовірних спроб роздобути інформацію про німецьких виробників вакцин".

Про це повідомляє видання медіагрупи Funke, передає DW.

За даними відомства, ризик кібератак варто оцінити "як високий". Потенційними цілями для шпигунства та саботажу з боку іноземних спецслужб у МВС Німеччини вважають дослідницькі установи, а також виробничі об'єкти та регуляторні органи. Міністерство також попереджає про деструктивні акції прихильників теорій змови.

Як заявила виданням групи Funke представниця Зелених Ірене Міхаліч (Irene Mihalic), штурм Капітолія у Вашингтоні продемонстрував, "як швидко абсурдні теорії змови можуть призвести до насильства", цитує інформагенція AFP. А її колега по партії Константін фон Нотц (Konstantin von Notz) згадав про кібератаку на Європейське агентство лікарських засобів (EMA), яка показала, що ризик хакерських атак, швигунства та саботажу з боку іноземних спецслужб є "дуже реальним".

Рубрика:
Здоров'я Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: