fbpx
Сьогодні
Фото 16:46 17 Лип 2018

У Києві на Пейзажці відкрили оновлені сходи з LED-освітленням, камерами та Wi-Fi

17 липня, після реконструкції відкрили сходи, які ведуть з Пейзажної алеї на Поділ до Андріївського узвозу.

Нові сходи – монолітна бетонна конструкція з дерев'яними накладками на сходинках. Поручні прикрашено стилізованими зображеннями каштанів. Уздовж сходів встановлено антивандальне LED-освітлення, повідомляє прес-служба КМДА.

На майданчиках для відпочинку встановили нові лави та смітники, є доступ до Wі-Fі та оглядові майданчики. Поряд побудовано громадську вбиральню. Для безпеки містян облаштували тривожну кнопку і камери відеоспостерження.

Передбачається, що ці сходи стануть частиною більшого туристичного маршруту, який у майбутньому з'єднає Пейзажну алею з Аркою дружби народів. До літа наступного року планують відкрити пішохідний міст між Володимирською гіркою та аркою.

Востаннє капітальний ремонт сходів та прилеглої території відбувався півстоліття тому. У 2016 році було прийнято рішення про реконструкцію. Дерев'яні сходи в урочище Кожум'яки перебували в напівзруйнованому аварійному стані, їх демонтували.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: