fbpx
Сьогодні
Анонс 10:24 19 Лис 2020

9 днів онлайн та на сцені: чим цьогоріч буде дивувати Міжнародний фестиваль "Простір танцю"

3-11 грудня в Україні відбудеться міжнародний фестиваль сучасної хореографії "Простір танцю". Програма фестивалю складається з вистав, дискусій, майстер-класів від польських та українських хореографів.

9 грудня у творчій лабораторії ArtBratislava глядачі побачать виставу "АСТО"  ("Totem Dance Theatre", м.Київ) та прем'єру відео версії польської вистави "Рамбер.Триптих" (Сопотський театр танцю). Глядачі мають можливість прийняти участь в обговоренні з організаторами, танцорами, хореографами з України та Польщі. 

10 грудня в рамках освітньої програми будуть проведені майстер-класи від учасників та хореографів вистав з України та Польщі.

Заходи будуть проведені з урахуванням актуальних карантинних вимог. Зокрема, масковий режим, соціальне дистанціювання, заповненість залів не більше ніж на 50%.

10 та 11 грудня на платформі Open Theatre и Zoom відбудеться  онлайн програма фестивалю.

10 грудня онлайн-глядачі з усієї України матимуть можливість побачити відео версії  вистав  "Red Room" ("Totem Dance Theatre", Україна) і "Рамбер.Триптих" (Сопотський театр танцю, Польща), які будуть доступні для перегляду протягом 7 днів, з 10 до 17 грудня.

11 грудня відбудеться майстер-клас з польськими хореографами, організаторами культурных программ на онлайн-платформі Zoom.

Вся необхідна інформація для участі в онлайн програмі буде доступна на FB-сторінці "Простір танцю".

Міжнародний фестиваль

"Рубрика" – інформаційний партнер фестивалю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: