fbpx
Сьогодні
22:58 04 Лис 2020

ЗМІ заявили, що Байден переміг на виборах в Арізоні. Трамп просить суд зупинити підрахунок голосів у Мічигані

Фото Reuters

Кандидат у президенти від демократів Джо Байден переміг на виборах в штаті Арізона. Там він набере 11 голосів виборців.

Цей результат прогнозують AP і Fox News.

Тепер у Байдена 248 голосів, а в чинного президента Дональда Трампа – 214. Для перемоги на виборах Байдену потрібно ще 22 голоси.

В 2016 році в цьому штаті Трамп переміг Хілларі Клінтон.

При цьому Керівник виборчої кампанії чинного президента США Біл Степієн заявив, що Дональд Трамп звернувся до суду з проханням зупинити підрахунок голосів у штаті Мічиган. Попередньо, у цьому штаті лідирує представник демократів Джо Байден.

Про це повідомляє AFP news agency.

"Трамп просить суд зупинити підрахунок голосів у Мічигані", – цитує Степієна агентство.

Зазначимо, за попередніми результатами голосування від телеканалу CNN, у штаті Мічиган лідирує колишній віце-президент США Джо Байден. За підрахунком 94% голосів, Байден здобуває підтримку 49,5% виборців, в той момент як Трамп – 48,8%. Перемога у штаті Мічиган дасть одному з кандидатів 16 голосів виборників.

. Трамп просить суд зупинити підрахунок голосів у Мічигані

Нагадаємо, у штабі кандидата на пост президента США демократа Джо Байдена заявили, що він здобув перемогу в одному з ключових штатів країни Вісконсині.

Раніше Байден обійшов чинного президента Дональда Трампа у штаті Мічиган за результатами обробки 94% відсотків бюлетенів.

Мічиган – один із ключових штатів, де перемогу одного із кандидатів важко спрогнозувати до остаточного підрахунку голосів.

Перемога у Мічигані дає 16 голосів виборників. Загалом для перемоги на виборах президента необхідно мінімум 270 голосів.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: