fbpx
Сьогодні
13:14 14 Вер 2020

Під Радою пройшла акція з вимогою створити ТСК у справі "вагнерівців"

фото: Букви

Під будівлею Верховної Ради відбулася акція Руху опору капітуляції з вимогою створити тимчасову слідчу комісію парламенту для розслідування справи "вагнерівців".

В акції беруть участь кілька сотень осіб.

Основна вимога акції – створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради щодо розслідування фактів здачі національних інтересів та державної зради в діях посадових осіб у справі "вагнерівців". Разом з цим від керівництва парламенту вимагають провести закрите засідання ВР, на якому заслухати президента України Володимира Зеленського у справі "вагнерівців".

Крім цього народних депутатів закликають заслухати звіт міністра оборони та міністра закордонних справ, представників Тристоронньої контактної групи, Голови СБУ та командування ЗСУ щодо ситуації з "так званим "перемир'ям" та "спільним з представниками "ДНР" інспектуванням позицій ЗСУ".

Активний понеділок.

Posted by Yan Dobronosov on Monday, September 14, 2020

Також учасники акції вимагають створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради щодо фактів фальсифікації справи Шеремета загалом і експертиз у ній та розглянути проєкт постанови ВР "Про звернення до Президента України щодо внесення до Верховної Ради України проєкту закону про ліквідацію Окружного адміністративного суду м. Києва".

Організатори акції зазначають, що вимагають від фракцій парламенту на погоджувальній раді внести згадані питання до розгляду в найближчі терміни. Вони також наголошують, що Верховна Рада зараз має всі шанси призупинити деструктивні процеси в державі, і учасники акції мають намір "пояснити це кожному депутату, з усіх фракцій".

Під будівлею парламенту чергує Національна поліція України.

Акція під ВР

Posted by Yan Dobronosov on Monday, September 14, 2020

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: