fbpx
Сьогодні
11:19 06 Лип 2018

Путін готує угоду, якою Трамп хвалитиметься після саміту, - Bloomberg

Фото RT

Кремлівські чиновники ведуть інтенсивні переговори зі своїми колегами у Вашингтоні, щоб укласти хоча б одну угоду, яка дозволить президенту США Дональду Трампу представити свій саміт з главою РФ Владіміром Путіним як тріумф.

Про це пише Bloomberg.

Головними темами зустрічі лідерів 16 липня в Гельсінкі є роль Ірану в Сирії. Москва одночасно також веде переговори з Тегераном, щоб той вивів війська із зайнятих територій в Сирії, куди мають зайти війська, лояльні президенту Сирії Башару Асаду.

Путін дав свою принципову згоду на американські та ізраїльські вимоги, щоб іранські війська покинули південну Сирію, заявили агентству два радника Кремля.

Вивчивши зустріч Трампа з північнокорейським лідером Кім Чен Ином, під час якої він оголосив про несподівану зупинку американських військових навчань з Південною Кореєю, Путін вирішив, що йому потрібно вести переговори з главою США особисто, сказав високопоставлений чиновник, не вдаючись у подробиці.

Крім того, лідери двох країн можуть зустрітися без помічників, як це зробили Трамп і Кім в Сінгапурі, заявив прес-секретар Кремля Дмитрій Пєсков.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: