fbpx
Сьогодні
09:21 18 Чер 2020

Сьогодні в Печерському суді оберуть запобіжний захід Порошенку, він переніс похорон батька через засідання

Фото Reuters

Печерський районний суд Києва планує 18 червня розглянути клопотання про обрання запобіжного заходу п'ятому Президенту України, народному депутату Петру Порошенку.

Офіс Генпрокурора наполягатиме на арешті Порошенка з альтернативою внесення застави.

"Суд планує 18 червня о 15:15 розглянути клопотання про обрання міри запобіжного заходу Порошенку", – повідомили раніше у суді.

Офіс Генерального прокурора України подав до Печерського районного суду Києва клопотання щодо застосування до п'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 10 млн грн.

Адвокат Ілля Новіков заявив, що Порошенко з'явиться на судове засіданні щодо розгляду клопотання про застосування до нього запобіжного заходу 18 червня, попри похорон батька, про смерть якого стало відомо днями.

Родина Петра Порошенка перенесла похорон його батька через судове засідання, на якому розглянуть запобіжний захід п'ятому президенту України. Про це у Facebook повідомив речник Порошенка Святослав Цеголко.

"Петро Порошенко іде до суду. Тому похорон батька довелося перенести на п'ятницю, 19 червня. О 10.00 у п'ятницю у Свято-Михайлівському монастирі відслужать панахиду. Прощання з Олексієм Івановичем Порошенком о 12.00 за адресою Інститутська 7", – написав Цеголко.

Завтра Петро Порошенко іде до суду.Тому похорон батька довелося перенести на п'ятницю, 19 червня.О 10.00 у п'ятницю…

Posted by Svyatoslav Tsegolko on Wednesday, June 17, 2020

Йдеться про справу, за якою Офіс генерального прокурора оголосив Порошенку підозру тиждень тому, 10 червня. Політику закидають тиск на керівника Служби зовнішньої розвідки у 2018 році (нібито Порошенко саме таким чином домігся призначення першим заступником глави СЗР Сергія Семочка).

Нагадаємо, у "Євросолідарності" заявляють, що за Порошенком стежать та вимагають пояснень від Зеленського.

Повідомлялося, що адвокати Порошенка подали в суд на Венедіктову.

Порошенко заявив, що Венедіктова отримала вказівку від влади.

Венедіктова заявила про тиск на неї з боку Порошенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: