fbpx
Сьогодні
13:32 23 Тра 2020

Депутати від "Слуги народу" вимагають Шмигаля пояснити, чому Яценюк їздив в робочу поїздку на Буковину з урядовцями

Нардепи від партії "Слуга народу" звернулися до прем'єра Дениса Шмигаля з проханням пояснити ситуацію щодо поїздки експрем'єра Арсенія Яценюка до Чернівецької області разом із членами уряду 21 травня.

Про це йдеться у заяві партії.

Народні депутати від партії "Слуга народу" спрямували депутатське звернення до Шмигаля, де просять надати відповіді на ряд запитань з приводу візиту Яценюка до Чернівецької області разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, міністром охорони здоров'я Максимом Степановим та міністром Кабінету міністрів Олегом Немчіновим.

"Депутати просять прем'єр-міністра Дениса Шмигаля надати інформацію щодо наступних запитань:

  • На якій правовій підставі Арсеній Яценюк користувався службовим авіатранспортом МВС чи будь-якого іншого міністерства або ж відомства України?
  • Чи обіймає Арсеній Яценюк будь-яку офіційну посаду в МВС або в іншому міністерстві чи відомстві, що дає йому право виступати на офіційному пресбрифінгу членів уряду?
  • Яка посадова особа дозволила допустити Арсенія Яценюка до користування службовим авіатранспортом?
  • Чи здійснювалася будь-яка оплата за користування службовим авіатранспортом для приватної особи Арсенія Яценюка?"

Народні обранці від партії «Слуга Народу» спрямували депутатське звернення до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з приводу…

Posted by Слуга Народу on Saturday, May 23, 2020

21 травня міністр охорони здоров'я Максим Степанов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов полетіли у Чернівецьку область розбиратися з епідемічною ситуацією.

Разом ними Буковину відвідав колишній прем'єр Ареній Яценюк. Він був на зустрічі в якості засновника фонду для допомоги чернівецьким лікарням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: