fbpx
Сьогодні
22:28 11 Тра 2020

У ВМС набирають екіпажі для американських катерів Island, - Міноборони

Військово-морські сили України проводять набір на військову службу за контрактом на патрульних катерах типу Island, які Україні передадуть США.

Про це повідомляє агентство Міноборони "АрміяInform" з посиланням на Вербувальний центр ВМС.

У центрі зараз триває набір військовослужбовців та військовозобов'язаних запасу на посади рядового і старшинського складу для служби на цих катерах.

Формуються екіпажі двох суден, які у 2021 році увійдуть до складу МВС України.

"Перевага надаватиметься кандидатам віком до 35 років зі знанням англійської мови. Але рішення ухвалюватимуться індивідуально, залежно від рівня професійної підготовки і досвіду служби на кораблях, катерах та суднах забезпечення національного флоту", – йдеться у повідомленні.

Після формування екіпажів військові розпочнуть курс із поглибленого вивчення англійської мови на базі Інституту ВМС Національного університету "Одеська морська академія". Також військові, що увійдуть до екіпажу катерів, пройдуть підготовку у Навчальному центрі ВМС.

"Моряки вдосконалюватимуть штурманську підготовку, підготовку в питаннях із боротьби за живучість, тренуватимуться на сучасних навчально-тренажерних комплексах та вивчатимуть матеріальну частину катерів класу Island", – пише видання.

Після цього етапу підготовки українські військові вирушать до США у місто Балтимор, де вже практично навчатимуться службі на американських катерах. Після цього вони повернуться до України разом із суднами.

Нагадаємо, що ВМС України випробували передані США патрульні катери Island.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: