fbpx
Сьогодні
14:07 17 Чер 2018

Дотепний стріт-арт: вуличний художник з США перетворює повсякденні об'єкти в твори мистецтва

Ілюстратор з США Том Боб перетворює прозові елементи американських міст. Використовуючи вуличні "меблі", такі як паркувальні стовпчики або електричні щитки, Том створює барвисті і химерні картини, які взаємодіють з їхнім оточенням.

Від перетворення електричних лічильників в людину, що продає годинник – до камери зовнішнього спостереження, що перетворилася в пташку. Завдяки Тому Бобу каналізаційні люки, гідранти і газові труби перетворюються в фантастичних істот, тварин, музикантів, мультперсонажей і героїв масової культури. Том робить місто більш щасливим місцем для всіх його жителів.

Художник живе в Нью-Йорку, і більшість його робіт зроблені там, але часом він вибирається в Бостон, Нью-Бедфорд і інші міста. Знімки своїх робіт художник викладає в Instagram, який зібрав вже понад 110 тис. підписників.

За подібними вуличними художниками постійно полює поліція, адже їх робота вважається протиправною. На думку більшості людей, незаконні розписи стін спотворюють будівлі і загальний вигляд вулиці. Але з цим явищем складно боротися – художники завжди готові втекти і працюють швидко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: