fbpx
Сьогодні
16:23 11 Кві 2020

Українці на карантині почали гуляти з дітьми на дахах багатоповерхівок: фото

Здається, заборона на прогулянки в парках і скверах у зв'язку з посиленням умов карантина штовхають батьків іноді просто на божевільні вчинки

У Києві на Позняках зафіксували винахідливого батька, який придумав, як обійти карантин, але при цьому дати дитині подихати свіжим повітрям, повідомляють Дарницькі Вісті.

Місцеві жителі показали фото, як чоловік з дитиною прогулюється на даху багатоповерхівки. У соцмережах користувачі погоджуються, що правил сім'я в будь-якому випадку не порушує, а заборона на відвідування парків, лісопарків та зелених зон логічно змусила звернути увагу на інші відкриті простори.

на дах багатоповерхівки

Фото facebook.com/DVisti

У Харкові також чоловік не придумав нічого кращого, як забратися з коляскою на дах багатоповерхового панельного будинку. Відповідну фотографію опублікували в телеграм-каналі "ВЕХА".

"І з дитиною погуляв, і карантин не порушив", – йдеться у підписі до світлини.

на дах багатоповерхівки

Фото t.me/vekha

Нагадаємо, уряд з 6 квітня посилив обмеження, покликані зупинити поширення коронавірусу COVID-19. Зокрема, заборонив відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові, прибережні зони. Виключення складає вигул домашніх тварин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: