fbpx
Сьогодні
11:28 11 Бер 2020

ООС: бойовики обстріляли школу і житлові квартали на околицях Мар’їнки

Незаконні збройні формування обстріляли зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів житлові квартали на околицях Мар'їнки, зокрема загальноосвітню школу №2.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Занадто гучний режим "тиші" влаштували російсько-окупаційні війська мирним жителям Мар'їнки на Донеччині – персоналу та вихованцям загальноосвітньої школи №2 цього міста", – йдеться в повідомленні ООС.

Так, встановлено, що в районі обстрілу також розміщувалася школа.

"У смертельній небезпеці опинилися учні, які залишилися на сьомий урок, та діти молодших класів, які залишилися в групі продовженого дня. Персонал навчального закладу оперативно евакуював юних жителів Донбасу до бомбосховища цієї ж школи", – йдеться в повідомленні.

Після завершення обстрілів співробітники Національної поліції вивезли учнів та персонал школи з небезпечного району та розвезли по домівках. Зазначено, що загиблих і поранених серед місцевих жителів і дітей школи немає.

У свою чергу командування ООС наголошує, що Збройні сили України відкриватимуть вогонь по противнику в разі, якщо його дії становитимуть загрозу життю або здоров'ю мирних жителів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: