fbpx
Сьогодні
17:48 23 Сер 2019

Олімпійська чемпіонка Різатдінова підтвердила, що розлучилася з екс-нардепом Онищенком

Олімпійська чемпіонка Ганна Різатдінова підтвердила, що розлучилася з батьком своєї дитини, екс-нардепом-втікачем Олександром Онищенком.

Вперше про те, що Різатдінова та Онищенко більше не разом стало відомо з поста в Facebook екс-депутата. «Різатдінова не є моєю дружиною. І всі ЗМІ, хто продовжує про це писати, …, пасуть задніх», — написав він.

Різатдінова ОНИЩЕНКО

Тепер колишня гімнастка дала перший офіційний коментар про розлучення. «Так, ми з Олександром вже не разом. Зараз я живу в Києві й беру участь у проекті Танці з зірками. Це абсолютно новий етап в моєму житті, з яким я дуже рада. Ще в минулому році я багато подорожувала, виступала з майстер-класами в різних країнах, а зараз мені дуже хочеться бути побільше в Києві та реалізувати себе в інших напрямках», — розповіла вона Jetsetter.

Також Різатдінова розповіла про виховання їхнього спільного з Онищенком сина Романа, який народився 12 листопада 2017 року. «Ще одна сфера моєму житті, якій я з задоволенням присвячую час зараз, — мій син Рома. Він ще дуже маленький, але вже розуміє, що мама займається чимось відповідальним і важливим, по-своєму намагається підтримувати мене своєю посмішкою», — заявила чемпіонка.

«Люблю спостерігати, як він розвивається, повзає, сідає, робить перші кроки. Це прекрасні моменти. Мені подобається моє життя і те, як воно останнім часом змінилося. Я займаюся улюбленою справою, проводжу час з коханими людьми. Далі буде», — додала Різатдінова.

Нагадаємо, раніше екс-гімнастка Ганна Різатдінова, яку в пресі називали дружиною нардепа-втікача Олександра Онищенка, балотувалася на виборах до Верховної Ради України. Вона була зареєстрована кандидатом на 98-му окрузі (Київська область).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: