fbpx
Сьогодні
17:27 16 Лип 2024

Генштаб: ЗСУ завдали удару по ворожому комплексу С-300 на тимчасово окупованій Донеччині

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Сьогодні опівночі, підрозділи ракетних військ Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, завдали удару по ворожому комплексу С-300 на території тимчасово окупованої Донецької області.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ, пише Рубрика.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський подякував українським оборонцям, які завдали удару по окупантах.

«Висловлюю подяку воїнам за успішне виконання бойового завдання! Сьогодні опівночі підрозділи ракетних військ Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, завдали удару по ворожому комплексу С-300 на території тимчасово окупованої Донецької області. За інформацією розвідки, підтверджено ураження радіолокаційної станції та пускових установок противника. Більш детальна інформація щодо наслідків удару уточнюється», – повідомив Сирський.

Він зазначив, що це вже не перша спільна вдала робота українських ракетників та представників інших складових Сил оборони по важливих військових цілях рф.

Так, раніше вже було знищено понад 20 пускових установок та близько 15 радіолокаційних станцій.

"Продовжуємо системно знищувати потенціал російської ППО, створюючи сприятливі умови для успішного застосування ударних авіаційних засобів", – наголосив Сирський.

Як повідомляла Рубрика, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 16 липня 2024 року становлять близько 561 400 осіб, зокрема 1110 осіб – за минулу добу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: