fbpx
Сьогодні
16:34 04 Лип 2024

Російська ДРГ спробувала зайти в Сотницький Козачок на Харківщині

Фото: ДПСУ

У Сотницький Козачок Харківської області спробувала зайти російська диверсійно-розвідувальна група: село розташоване безпосередньо на лінії державного кордону.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Оперативно-тактичне угруповання "Харків".

Як розповідають військові, на цей час підрозділи Сил оборони продовжують працювати над виявленням та знищенням залишків ворожої групи.

В угрупованні додали, що вздовж лінії державного кордону російські окупанти намагаються створити додаткові точки напруження, використовуючи тактику дій ДРГ.

Водночас у зоні відповідальності ОТУ війська рф зосереджують основні зусилля на напрямках Вовчанськ та Липці.

Як повідомляла Рубрика, за даними Генерального штабу ЗСУ, на Харківському напрямку минулої доби противник продовжував наступальні (штурмові) дії за підтримки авіації, загалом тут відбулося 15 бойових зіткнень в районах населених пунктів Вовчанськ, Глибоке і Липці.

Нагадаємо, що також бій, який нещодавно стався в прикордонній частині Сумської області, в районі Журавки, відбувається не вперше: російські ДРГ також намагалися зайняти й село Лукашівка, однак зазнали значних втрат.

Крім того, російські диверсійно-розвідувальні групи активізувалися на території Сумської області. Основною ціллю ДРГ є знайти місця розташування українських підрозділів та дізнатися, як побудована оборона, щоб надалі завдавати туди ударів з потужного озброєння.

До того ж армія російської федерації проводить диверсійно-розвідувальну діяльність вздовж усієї смуги північного кордону – на Чернігівщині та Сумщині. Військові ЗСУ запобігли спробам проникнення ДРГ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: