Квітковий етикет: мова квітів на весіллі

Весілля — це один з найважливіших днів, який знаменує собою об'єднання двох сердець та народження нової родини. І, як у будь-якому ритуалі, тут не обійтися без символів. Квіти — один з найважливіших елементів весілля, адже вони не лише прикрашають свято, але й несуть у собі певний сенс. Коли ви замовляєте букет нареченої в Києві то маєте бути впевненими, що він буде неповторним. І в цій темі професійні флористи BuketLand розбирайються чудово, тож діляться власним досвідом. 

Мова квітів як важливий елемент весілля

У кожного виду квітів є своя мова, власна історія. Квіткова символіка бере коріння у міфології, релігії, народних повір'ях. Обираючи весільний букет, важливо розуміти, що саме він відображатиме про почуття молодих, про їхні мрії та сподівання.

  • Троянди. Класичний символ справжнього кохання, краси та пристрасті. Червоні троянди — традиційний весільний вибір, що говорить про палкі почуття та щирість намірів. Білі квіти символізують чистоту, невинність і довіру. Рожеві — ніжність, романтику, елегантність. Запланувавши дату, можна замовити букет Київ в магазині Букетленд, де саме у день доставлення буде виконане неповторне замовлення. 
  • Півонії. Ці пишні квіти уособлюють щастя й багатство. Їхній аромат — це символ юності та бадьорості.
  • Ліліям властива величність. Це також символ чистоти й невинності. 
  • Яскраві гербери дарують, щоб побажати молодим щастя, радості та довголіття. Ці квіти наповнюють атмосферу свята оптимізмом і теплом. 

Не лише ці види квітів популярні й доречні на весілля. Неперевершений букет з конвалій стане ідеальним вибором завдяки своїй ніжності. Їхній аромат завжди нагадує весняні дні, символізує оновлення та надію.

Екзотичні орхідеї символізують кохання, досконалість, красу. Їхні витончені форми та яскраві кольори підкреслюють вишуканість та елегантність свята. Весіллю також пасують такі квіти:

  • Фрезії зі свіжим ароматом весни;
  • Іриси, які символізують мудрість та надію. 
  • Лаванда, що дарує відчуття спокою. 
  • Ніжні ромашки, які ідеально вписуються в атмосферу весілля. 

Потішити молодят та замовити чудовий букет для доньки, яка починає новий етап в житті, можуть батьки, обравши композицію, яка містить квіти, що особливо подобаються нареченій. 

Квітковий етикет: нюанси вибору

Обираючи весільні квіти, не забувайте про дрібні, проте важливі для успішного вибору нюанси. Враховуйте не лише символіку, але й інші фактори:

  • Особисті вподобання наречених. Врахуйте це першочергово! 
  • Пора року. Взимку вибір квітів обмежений, але можна використовувати сезонні рослини, такі як амариліси, оригінальна брусниця, пуансетія. Влітку легко проявити фантазію та використовувати різноманітні сезонні квіти.
  • Колірна гама весілля. Квіти повинні гармоніювати з загальною палітрою свята.

Наразі існує безліч цікавих флористичних напрямів і стилів, які стануть у пригоді під час вибору весільного букета. З метою обрати бездоганну квіткову композицію, яка пасує стилю свата, слід звернутися до кваліфікованих флористів. 

На правах реклами

Свіжі дописи

  • Новини

Рішення для перемоги: морська піхота отримала п’ять командних пунктів управління безпілотниками

У межах спільного проєкту фонду "Повернись живим" та групи компаній VIDI під назвою "Драйв розвідки"… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

У київській картинній галереї відкрилася фотовиставка “Не мовчи. Полон вбиває”

У Національному музеї "Київська картинна галерея" відкрилася фотовиставка "Не мовчи. Полон вбиває", яку присвятили жінкам, що… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

Під час останніх атак “Іскандерами” по Одещині та Дніпропетровщині окупанти поцілили по макетах літаків

російські загарбники нещодавно завдали удару по аеродрому в Дніпропетровській області та атакували Одеську: українські захисники… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — 2500 дронів від Латвії, а українські дрони почнуть купувати через Prozorro

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: 🇱🇻 У липні… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

Українська співачка Федишин на зібрані на концертах $300 тисяч купила 60 авто для ЗСУ

Під час благодійного туру Сполученими Штатами Америки та Канадою, який тривав у травні та червні,… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

У столиці відреставрували хрест Софійського собору

У Києві фахівці завершили реставрацію центрального хреста Софійського собору. Про це повідомив перший заступник генерального… Читати більше

Saturday July 6th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.