fbpx
Сьогодні
Відео 12:53 03 Лип 2024

У Дніпрі внаслідок обстрілу постраждали школи, дитсадки та лікарня: вже 4 загиблих та 27 поранених

Фото: Телеграм / Микола Лукашук – голова ДОР

Унаслідок ворожих ракетно-дронових ударів по місту Дніпро вранці 3 липня щонайменше 4 людини загинули та 27 дістали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови міста Бориса Філатова та Telegram голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"Станом на зараз три людини вже загиблі, про яких ми знаємо, більше 18 людей звернулись до лікарні для надання допомоги", повідомив спочатку очільник області.

Як наголосив голова ОВА, серед постраждалих – 14-річна дівчинка. Також спалахнули кілька пожеж.

"Є руйнування. На місцях працюють відповідні служби", додав він.

Дніпро обстріл

Фото: Телеграм / Микола Лукашук – голова ДОР

Згодом, о 12:00 Філатов повідомив, що відомо вже про 4 загиблих і 27 постраждалих, серед них 14-річна дівчинка отримала поранення уламками.

"У двох школах вибиті вікна, постраждали 3 дитячі садочки − також вибиті вікна. У дитячу лікарню у реанімацію прилетів уламок у вікно − без постраждалих. Фактично знищена амбулаторія. Також в ще одній лікарні загорілась будівля архіву", розповів голова міста.

Дніпро обстріл

Фото: Телеграм / Микола Лукашук – голова ДОР

Що відомо про атаку по Дніпру

Уранці, 3 липня, під час повітряної тривоги, яку оголосили на лівобережжі та півдні України, пролунали вибухи у Дніпрі, Херсоні та Запоріжжі. Ворог атакував ракетами та безпілотниками.

Згодом повідомили, що внаслідок комбінованої російської атаки безпілотниками та ракетами у Дніпрі був пошкоджений місцевий торговий центр: через атаку постраждали 18 цивільних та 3 людей загинули.

Цього ранку російські загарбники запустили по Україні ударні безпілотники та ракети, у тому числі й "Іскандери". Силам протиповітряної оборони вдалося збити 11 повітряних цілей ворога.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: