fbpx
Сьогодні
18:59 02 Лип 2024

За добу окупанти випустили по Харківщині 29 КАБів, – голова ОДА

Фото Суспільне

Російські війська за добу випустили по Харківській області 29 керованих авіабомб.

Про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, передає Рубрика.

"За добу ворог випустив по Харківщині 29 керованих авіабомб – під обстрілами майже всі райони області", – йдеться у повідомленні.

Також, зазначив Синєгубов, за оновленою інформацією, у Харкові внаслідок сьогоднішнього обстрілу вибуховою хвилею травмовані 26-річна жінка та двоє дітей 12 та 15 років. Вони отримали акубаротравми.

Крім того, він поінформував, що з Куп'янського напрямку евакуювали ще 9 дітей з родинами. Залишаються на території двох громад, де передбачена евакуація, ще 11 дітей. Це села Дорошівка та Моначинівка.

Усього з 10 травня із Липцівського, Вовчанського та Богодухівського напрямків евакуювали 12 101 людину.

Як повідомлялося, у Харкові 2 липня близько 16:05 пролунало два вибухи. У результаті російського удару по Харкову постраждали двоє підлітків 12 і 15 років та 26-річна жінка.

Харків останнім часом регулярно потерпає від ударів КАБами. Днями росіяни вперше скинули на місто керовану ФАБ-500. Вона удвічі потужніша за бомби, які росіяни скидали на Харків раніше.

Як повідомлялось, президент Володимир Зеленський заявляв, що системи ППО не допоможуть захистити Україну від російських керованих авіабомб. Для цього, за його словами, українській армії потрібна далекобійна зброя.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: