fbpx
Сьогодні
10:37 02 Лип 2024

У Серебрянському лісі прикордонники здійснили серію успішних ударів по позиціях окупантів

Серебрянський ліс після обстрілів та пожеж у березні 2024 року. Фото: Національна гвардія України

У Луганської області українські прикордонники здійснили серію вдалих ударів по позиціях російських загарбників у Серебрянському лісі.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу ДПСУ в Telegram.

Українські захисники поділилися результатами своєї роботи в мережі.

Зазначають, що на відео показано роботу прикордонників бригади "Помста". Згідно з ним, українські захисники завдали чисельних ударів по позиціях ворога у лісовій місцевості.

Варто зауважити, що згідно із відео деякі ділянки лісових насаджень повністю зруйновані через ведення безперервних бойових дій.

Окупанти на даному напрямку не полишають спроб просунутись вглиб та днями розпочали активно нарощувати інтенсивність атак.

Ситуація в Луганській області

Останніми тижнями ворог постійно атакує поблизу звільнених восени 2022 року населених пунктів. Російські війська масовано обстрілюють логістичні шляхи та кожне деокуповане село.

Також жорстокі бої наразі тривають в районі Білогорівки та Серебрянського лісу. Саме тут з кінця літа 2022 року проходить лінія оборони українських військ. 15 червня стало відомо, що українські оборонці вибили окупантів з позицій у Серебрянському лісництві.

16 червня стало відомо, що бригади Національної Гвардії "Азов" та "Буревій" спільно просунулися на 1 км в глибину та 2 км в ширину у Серебрянському лісі Луганської області.

Варто додати, в ISW вважають, що дії російських військ на окупованій Луганщині можна вважати геноцидом.

Окрім того, воїни "Азову" звернулися до жителів тимчасово окупованої Луганської області та закликали передавати дані про розташування та пересування окупаційних військ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: