fbpx
Сьогодні
16:18 30 Чер 2024

Зеленський розповів про співвідношення втрат України та росії на сьогодні

Фото: Офіс Президента

Станом на зараз співвідношення втрат на фронті складає 6 росіян до 1 українця: саме така статистика на Харківському та Покровському напрямках.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю колумністці The Philadelphia Inquirer Труді Рубін.

"У нас сьогодні гинуть 1 українець до 6 росіян. У нас була статистика десь в 4 рази, а зараз на Харківському напрямку, Покровському напрямку, зараз цифри 1 до 6″, – заявив Глава держави.

Зеленський також наголосив, що сучасна війна – технологічна. Тому на фронті перемагає той, хто більш технологічний.

"Я не кажу, що ми будемо воювати до кінця і нам вистачить людей. Ні, я хочу сказати, що всі ці балачки про велику кількість людей, про мільйони людей, так, вони мають рацію, але інша війна. Війна технологічна. Хто більш технологічний, той може перемагати", – додав президент.

Що відомо про втрати росії та України

Військове командування України не розкриває втрати серед військових. Проте наприкінці лютого 2024 року президент Володимир Зеленський заявляв, що станом на ту мить на фронті загинула 31 тисяча українських воїнів.

Своєю чергою, за даними Генштабу ЗСУ, станом на 29 червня російська федерація втратила на фронті вже 542 тисячі солдатів та тисячі одиниць техніки.

Окрім того, коли армія рф почала наступ у районі Вовчанська, Зеленський повідомляв, що співвідношення втрат на півночі Харківської області становить 8 росіян до 1 українця.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: