fbpx
Сьогодні
15:47 30 Чер 2024

"Там гарні умови": у росії дітей планують відправляти на відпочинок у КНДР

Російська федерація планує відправляти дітей на відпочинок до Північної Кореї. Перша група вирушить вже наприкінці липня.

Про це повідомив очільник "Руху перших" Григорій Гуров, пише РИА Новости.

"Перша група російських дітей вирушить наприкінці липня до аналога "Артеку" в КНДР", – зазначив він у повідомленні.

Гуров додав, що очікують велику кількість охочих, адже там "гарні умови".

Окрім того, у квітні уряд Примор'я повідомляв, що російські туристи влітку зможуть відпочити на пляжах Північної Кореї. Нібито програми літніх турів уже розроблено.

Що відомо про поїздку путіна до КНДР 

Нагадаємо, що 19 червня, за місцевим часом російський лідер володимир путін  прибув до Північної Кореї. Це його перший візит в КНДР за 24 роки.

Обидва лідери провели зустріч на площі Кім Ір Сена у Пхеньяні. Кім Чен Ин висловив свою "повну підтримку" росії у її війні проти України. Своєю чергою путін висловив захоплення тим, "як перетворився Пхеньян за останні 24 роки".

Згодом російський диктатор та лідер Північної Кореї Кім Чен Ин підписали договір про всеохопне стратегічне партнерство. Він передбачає взаємну військову допомогу в разі агресії проти Пхеньяна або москви.

Під час візиту путін подарував північнокорейському лідеру Кім Чен Ину лімузин Aurus російського виробництва, який, як виявилось, зібраний із деталей країни-ворога Кіма – Південної Кореї.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: