fbpx
Сьогодні
15:34 30 Чер 2024

Бронюванням квитків для військовослужбовців поза чергою вже скористалися понад 30 тисяч осіб

Уже понад 30 тисяч осіб скористалися з моменту запуску бронювання квитків для військовослужбовців, а також їх родин, цим сервісом.

Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця", пише Рубрика.

"Укрзалізниця" запустила спеціальний сервіс для військовослужбовців, а також членів родин поранених (коли їх перевозять медичними поїздами).

Він дозволяє у разі відсутності квитків у вільному продажі залишити заявку через онлайн-сервіс для бронювання квитка на бажаний маршрут.

Забронювати квитки військовослужбовці можуть онлайн на спеціальному порталі.

Для цього потрібно:

  • залишити заявку на порталі не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда;
  • викупити квиток у касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда.

Для цього достатньо предʼявити касиру військовий квиток, посвідчення офіцера, або – для рідних поранених військовослужбовців – оригінал чи копію посвідчення УБД пораненого родича, а також документ, що підтверджує спорідненість 1 ступеню.

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військовослужбовців. Зокрема, це маршрути до міст, наближених до зони ведення бойових дій та зворотно.

Окрім того, військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу.

Нагадаємо, що нова компанія "УЗ Енерго", яку створює "Укрзалізниця", має побудувати в різних регіонах країни газові електростанції. Вони працюватимуть насамперед на потреби УЗ, проте будуть живити також об'єкти критичної інфраструктури інших галузей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: