fbpx
Сьогодні
Фото 11:51 29 Чер 2024

У Сумській області окупанти поцілили FPV-дроном по автівці поліціянтів: є поранений

Фото: Телеграм / МВС України

29 червня російські загарбники атакували безпілотником автомобіль поліціянтів у Шосткинському районі Сумської області, внаслідок чого поранення отримала одна людина.

Про це пише Рубрика, посилаючись на МВС

Як зазначили у відомстві, від прицільного удару FPV-дрона службовий автомобіль повністю знищений. На щастя, правоохоронці не постраждали.

Сумщина, БпЛА

Фото: Телеграм / МВС України

Однак отримав поранення місцевий житель, який проходив повз. На цей момент чоловік у лікарні.

Сумщина, БпЛА

Фото: Телеграм / МВС України

За даними ОВА, також вночі та зранку росіяни здійснили 2 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області.

Зафіксовано 22 вибухи з артилерії. Обстрілів зазнали Миколаївська (1 вибух) та Есманьська (21 вибух) громади.

Що відомо про намір наступу росії на Сумському напрямку

Інститут вивчення війни зазначає, що російські війська концентрують обмежені, недоукомплектовані й незгуртовані сили на Сумському напрямку. Однак навіть таке російське угруповання зможе українські сили розтягти вздовж ширшого фронту.

Водночас місцева влада Сумської області запевняє, що російська армія не матиме достатньо сил для наступу на регіон, одночасно атакуючи й інші області України, зокрема Харківщину.

Проте в ДПСУ заявили, що наступ ворога на Сумщину не можна виключатиТому задля безпеки з Білопілля та Ворожби на Сумщині евакуйовано 1,5 тис. осіб, в тому числі понад 200 дітей.

7 червня у Сумській області розширили перелік населених пунктів для евакуації у зоні 10 кілометрів біля кордону з росією.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: