fbpx
Сьогодні
18:27 29 Чер 2024

Окупанти активізували атаки дронів на Херсонщині

У Херсонській області російські війська, не зменшуючи щільності обстрілів з артилерії та РСЗВ, значно посилили атаки дронами по цивільних.

Про це заявив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Рубрика.

"Активізувалися атаки російських дронів на Херсонщині, тому треба бути дуже обережними… Такого ще не було, що в самому Херсоні, в передмісті так багато скидів. Антонівка зараз постійно потерпає. До цього ми такого ще не спостерігали", – наголосив очільник пресофісу.

За його словами, йдеться про цілеспрямований геноцид, тому що оператор дрона не може не бачити, що б'є по цивільній особі. Тож окупанти свідомо обирають мішенню мирних мешканців, навіть дітей: нещодавно від скиду вибухівки постраждали 12-річна дівчинка і її 15-річна сестра.

Стосовно інформації, що російські оператори дронів начебто "тренуються" на цивільних, Толоконніков зазначив, що його б це не здивувало. Він додав, що на окупованих територіях загарбники збирають українських дітей в загони так званої "Юнармії" і вчать їх керувати безпілотниками та скидати вибухівку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: