fbpx
Сьогодні
21:47 29 Чер 2024

Кількість зареєстрованих користувачів "Дії" перевищила 20,5 млн

Фото: Суспільне

Станом на кінець червня 2024 року кількість зареєстрованих у застосунку «Дія» унікальних користувачів становить понад 20,5 млн. Щомісяця аудиторія застосунку збільшується на понад 100 тис. нових користувачів.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Укрінформ.

«Загальна кількість користувачів застосунку «Дія» становить 20,5+ млн унікальних користувачів. Якщо говорити про портал, то нині на ньому створено 4,8+ млн унікальних кабінетів», – йдеться у повідомленні.

У Мінцифри зазначили, що в останній період щомісяця аудиторія застосунку збільшується на понад 100 тис. нових користувачів. Цю позитивну динаміку у міністерстві пов'язують із збільшенням кількості нових послуг у «Дії».

Серед найпопулярніших сервісів у застосунку є послуги для водіїв. Так, станом на 28 червня:

  • шерингом авто скористалися 394 тис. українців;
  • посвідчення водія замінили 236 тис.,
  • перереєстрували автомобіль – понад 125 тис. користувачів.

Ще одним з популярних сервісів у застосунку є купівля військових облігацій. На даний час через «Дію» було придбано понад 6 млн військових ОВДП на суму понад 6 млрд грн.

Послугою Дія.Підпис встигли скористатися понад 39 млн разів.

На порталі «Дія» попитом користуються послуги:

  • автоматичної реєстрації ФОП (на 28 червня – понад 589 тис. реєстрацій),
  • закриття ФОП (понад 154 тис.),
  • сервіс єМалятко (понад 443 тис.).

Також як у застосунку, так і на порталі «Дія» українці активно замовляють витяги та довідки з реєстрів. Так, витяг про місце проживання отримали разом у застосунку і на порталі понад 8,4 млн українців, довідки ОК-5 (відомості про застраховану особу з реєстру застрахованих осіб) – понад 5 млн, довідки ОК-7 (відомості про суми заробітної плати, з якої сплачується ЄСВ та страховий стаж з 2011 р.) – понад 4,2 млн. Витяг про несудимість через портал у застосунок українці замовили понад 2,7 млн разів.

Як повідомлялося, уряд ухвалив постанову, яка дозволяє відображати у застосунку «Дія» медичні дані пацієнтів. Користувачі застосунку зможуть зареєструватися чи авторизуватися в електронній системі охорони здоров'я (ЕСОЗ). А також подати декларацію про вибір лікаря чи навпаки — припинити дію декларації.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: