fbpx
Сьогодні
Фото 20:59 29 Чер 2024

Кількість постраждалих внаслідок удару по Вільнянську зросла до 18: серед них – діти

Фото: ДСНС

Внаслідок російського ракетного удару по Вільнянську Запорізької області загинуло семеро людей, кількість постраждалих збільшилась до 18, з них травмовано четверо дітей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише Рубрика.

"Російські військові вдарили по центру міста Вільнянськ Запорізької області. Прицільно, цинічно та жорстоко – по цивільних людях посеред вихідного дня. Станом на 20:15 загинуло семеро людей, з них двоє дітей. Ще 18 осіб, серед яких четверо дітей -травмовано", – ідеться у повідомленні.

Фото: ДСНС

Внаслідок влучань сталося загоряння торгових приміщень, домоволодінь та транспортних засобів. Пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури. Як зазначив Клименко, завдяки оперативному реагуванню ДСНС всі пожежі ліквідовані.

Рятувальники проводять пошуково-рятувальну операцію. Також працюють поліцейські, парамедики поліції, сапери та інші профільні служби.

Фото: ДСНС

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров зазначив, що росіяни завдали ракетного удару по Вільнянську "серед білого дня в вихідний день, в центрі міста, де люди проводили свій вільний час, без жодної військової інфраструктури".

Як повідомлялось, вдень 29 червня російські війська завдали удару по Вільнянську, що неподалік міста Запоріжжя. Раніше було відомо про сімох загиблих і 11 поранених.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: