fbpx
Сьогодні
13:27 28 Чер 2024

Сервіс оренди електросамокатів Bolt запускається в містах Полтава та Запоріжжя: як працює це рішення

Cервіс оренди електросамокатів Bolt став доступним у ще двох містах України — Запоріжжі та Полтаві.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Сучасні міста стикаються з проблемами заторів на дорогах та забрудненням повітря. Мешканці Запоріжжя та Полтави не є винятком, оскільки кількість автомобілів на дорогах зростає, що ускладнює пересування та негативно впливає на екологію.

Яке рішення?

У відповідь на ці виклики, Bolt і далі розширює географію свого сервісу оренди електросамокатів, пропонуючи екологічно чисті, швидкі та зручні рішення для міської мобільності.

Як це працює?

 Щоб скористатися новою послугою, жителям і гостям міст потрібно завантажити додаток Bolt в App Store або Google Play та зробити кілька простих кроків:

  •  знайти найближчий вільний самокат через додаток;
  • розблокувати самокат за допомогою додатка;
  • здійснити поїздку, дотримуючись правил безпеки й дорожнього руху;
  • після завершення поїздки припаркувати самокат так, щоб він не заважав пішоходам.

 "Попри виклики воєнного часу ми дуже раді розширити  присутність нашого сервісу в Україні, запустивши сервіс оренди електросамокатів у Запоріжжі та Полтаві. Наша мета — зробити міський транспорт більш зручним, доступним та екологічно чистим. Проте, щоб поїздки були комфортними та приносили задоволення, хочу нагадати про важливість дотримання правил безпеки під час використання електросамокатів", — зазначив керівник напрямку з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

 Безпека користувачів — пріоритет компанії Bolt. Для того, щоб поїздки на самокатах були безпечними, дотримуйтеся цих елементарних правил:

  • Перед першою поїздкою користувач має обов'язково пройти інструктаж із безпечної експлуатації самоката. Встановивши режим новачка, можна самостійно обмежити швидкість пересування до 15 км / год.
  • У додатку Bolt також позначено міські зони, де заборонено їздити електросамокатом.
  • Дотримуйтесь вимог усіх встановлених на вулицях знаків під час руху на електросамокаті.
  • Поважайте інших, хто пересувається навкруги. Давайте дорогу пішоходам.
  • Паркуйтеся відповідально! Не перекривайте входи/виходи, не залишайте самокат посередині тротуару або за поворотом, де він може стати перешкодою для інших.

 У вартість прокату входить ціна за розблокування самоката і хвилину використання. Розблокування електросамоката в Полтаві та Запоріжжі коштуватиме 9 грн, а хвилина поїздки — 3,2 грн. Оплатити прокат транспортного засобу можна банківською карткою.

Довідка

 Bolt — це європейський супердодаток, послугами якого користуються понад 150 мільйонів клієнтів у більш ніж 45 країнах Європи та Африки (понад 500 міст). Компанія прагне зробити міста більш комфортними для людей, а не для машин, прискорюючи перехід від власних автомобілів до спільної мобільності, пропонуючи кращі альтернативи для кожного випадку використання, у тому числі виклик автомобілів, каршерінґ, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів.

 В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську, Одесі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам'янець-Подільському та Трускавці (www.bolt.eu).

 Нагадаємо, що компанія Bolt оголосила про ініціативу щодо посилення безпеки пересування на електросамокатах у містах. Документ охоплює цілий комплекс рішень, необхідних для впровадження безпечної мікромобільності та посилення стандартів безпеки в галузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: