fbpx
Сьогодні
17:59 28 Чер 2024

Окупанти запустили по Циркунах, що на Харківщині, три КАБи: є постраждалі, пошкоджено інфраструктуру

Російська Федерація вдень п'ятниці, 28 червня, запустила мінімум три авіабомби по селу Циркуни Харківської області. Кількість поранених зросла до 8 осіб, відомо про руйнування.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на голову Харківської ОВА Олега Синєгубова в Telegram.

За його даними, авіаудару було завдано близько 17:00. Ворог скинув мінімум три КАБи по населеному пункту.

В результаті цього зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури – загоряння у двох будинках та господарчих спорудах. Пошкоджено ще 10 будинків. Ще два влучання – на території підприємства.

Стано на 17:35 вже відомо про мінімум 8 постраждалих. Усі профільні служби працюють на місці.

Обстріли Харківщини

Нагадаємо, 27 червня російсько-окупаційні війська вдарили по Харкову, влучання відбулося поблизу будівлі вищого навчального закладу. Голова ОВА уточнив, що внаслідок вибухової хвилі також пошкоджене скління вікон двох корпусів вищого навчального закладу.

Також 27 березня російські війська також вдарили по Шевченківському району Харкова. Для удару застосували вид боєприпасів, яким за два роки від початку вторгнення по Харкову не били.

Мова йде про бомбу УМПБ Д-30 СН, яка виготовлена на базі ФАБ-250. Керівник облполіції зазначив, що це перший випадок, коли росіяни вдарили таким видом боєприпасу по місту. Боєприпас випустили з літака.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що від початку червня російська армія застосувала проти України понад 2400 керованих авіабомб, із них близько 700 – проти Харківської області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: