fbpx
Сьогодні
19:50 28 Чер 2024

На Харківському напрямку деякі підрозділи окупантів відмовляються від виконання завдань, – ОСУВ "Хортиця"

На Харківському напрямку відбулося шість бойових зіткнень, Сили оборони знищили близько 120 окупантів. Водночас через загибель російських командирів деякі ворожі підрозділи відмовляються виконувати бойові завдання.

Про це в ефірі Espreso.TV повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, пише Рубрика.

«Ворог і на цьому напрямку не полишає спроб, проводячи активні бойові дії. На напрямку Харківщини відбулося шість бойових зіткнень. Бої, зокрема, точились біля Вовчанська та Липців, штурмові дії також були біля Сотницького Козачка, успіху там не мали. Суттєвих змін ситуація не набула, навіть скажу, що на даний момент наші захисники відбили 4 з 5 ворожих атак противника. Тривали бої в районі Вовчанська, штурмові дії зупинено Силами оборони. Також тривали бої на північ від Харкова – це райони населених пунктів Лук'янці та Глибоке. Кілька годин тому з Бєлгорода терористи завдали 3 удари приблизно 7 КАБами по н.п. Липці, також 2 удари і 6 КАБів по н.п. Стариця та 4 КАБи скинули на Миколаївку», – поінформував Волошин.

За словами речника, Силами оборони на Харківському напрямку було знищено майже 120 окупантів, кілька одиниць озброєння та військової техніки. Крім того, зазначив він, через загибель деяких російських командирів російські підрозділи відмовляються виконувати бойові завдання.

«Є інформація, що спостерігаються чисельні випадки відмови ворожого особового складу. Зокрема зі штурмового загону 153-го танкового полку 47-ої танкової дивізії ЗС РФ виконувати поставлені завдання відмовляються внаслідок того, що вони втратили в командному складі кілька осіб», – розповів речник.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: