fbpx
Сьогодні
Фото 11:44 27 Чер 2024

Умєров і Сирський відвідали українських захисників на Сіверському напрямку

Фото: Рустем Умєров / Rustem Umerov

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали пункт управління однієї з механізованих бригад на Сіверському напрямку.

Про це Умєров повідомив у Фейсбуці, передає Рубрика.

"Разом з головнокомандувачем Збройних сил України працювали на пункті управління однієї з механізованих бригад на Сіверському напрямку. Обговорили питання посилення бойових позицій та забезпечення всім необхідним для ефективного виконання завдань. Вдячний кожному військовослужбовцю за їхню відданість та професіоналізм", – зазначив міністр оборони.

Фото: Рустем Умєров / Rustem Umerov

За словами Умєрова, він також "відвідав командний пункт оперативно-тактичного угруповання українських військ на Харківському напрямку (ОТУ Харків)".

"Заслухав доповідь командувача, бригадного генерала Михайла Драпатого. Обговорили поточну ситуацію та подальші кроки для зміцнення оборони на цій ділянці фронту", – зазачив очільник Міноборони.

Крім того, Умєров "відвідав позиції підрозділів ЗСУ на Вовчанському напрямку, де заслухав доповідь командира тактичної групи "Вовчанськ".

Фото: Рустем Умєров / Rustem Umerov

"Військовослужбовці показали високий рівень готовності та мотивації",- додав міністр.

Як повідомляла Рубрика, раніше Олександр Сирський заявляв, що українським Силам оборони необхідно змінити оборонну та наступальну психологію, що буде важливим кроком на шляху до Перемоги, а також досягти переваги над противником й зменшити втрати.

Також головнокомандувач ЗСУ зазначив, що війська рф намагаються захопити важливі ділянки місцевості на 4 напрямках. Ворог й далі проводить активні наступальні дії на Куп'янському, Покровському, Курахівському та Времівському напрямках.

Окрім того, Олександр Сирський назвав пріоритети для зменшення втрат на фронті.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: