fbpx
Сьогодні
Відео 19:45 27 Чер 2024

У Львові бригада “Холодний Яр” відкрила свій перший рекрутинговий центр

Фото: Телеграм / Андрій Садовий

У Львові запрацював перший в Україні рекрутинговий центр бригади "Холодний Яр".

Про це пише Рубрика, посилаючись на голову Львова Андрія Садового.

"Холодноярівці завжди тримали ворога в страху. Так було колись і так є сьогодні. Кожен може стати частиною цієї живої легенди", повідомив очільник міста.

Як розповів Садовий, центр 93-ї окремої механізованої бригади відкрили на вулиці Генерала Чупринки.

Львів Рекрутинговий центр бригади

Фото: Телеграм / Андрій Садовий

У центрі також представники бригади будуть комунікувати із родинами чинних військовослужбовців, поранених та зниклих безвісти.

Зі слів командира бригади Павла Паліси, у центрі чекають на чоловіків та жінок на різні спеціальності, не лише на бойові.

Зараз у бригаді потрібними є високотехнологічні професії, як-от фахівець безпілотних систем, інженер.

"Щодо Львова — навіть ІТ-фахівці зараз дуже потрібні у бойових бригадах, бо опрацьовують прошивки для безпілотних систем. Також вони розробляють програми, які забезпечують роботу тієї чи іншої роботизованої системи", — розповів командир бригади "Холодний Яр".

Львів Рекрутинговий центр бригади

Рекрутинговий центр бригади "Холодний Яр" у Львові. Фото: Телеграм / Андрій Садовий

Нагадаємо, що 10 лютого у Києві відкрився рекрутинговий центр батальйону "Вовки Да Вінчі" у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади.

Також на початку червня Міністерство оборони України запустило соціальну рекламну кампанію "Будь собою", яка спрямована на залучення українців до лав ЗСУ. Відомство запустило сайт, де охочі можуть підшукати собі вакансію у Збройних силах України.

Зокрема, у межах кампанії громадяни мають можливість приєднатися до ЗСУ, обравши вакансію на сайті  або відвідавши рекрутингові центри для отримання консультацій.

Мета цього проєкту, як пояснювали в Міноборони, полягає в тому, щоб дати українцям можливість самостійно обирати, в який підрозділ, рід військ та на яку посаду мобілізуватися.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: