fbpx
Сьогодні
08:30 27 Чер 2024

РФ вночі атакувала Україну "Шахедами" та ракетами: на Хмельниччині та в Києві лунали вибухи

Фото: Сили оборони півдня

Уночі четверга, 27 червня, російська армія атакувала Україну "Шахедами" та ракетами: у Хмельницький області кілька разів лунали вибухи. В районі Києва також було чути вибух.

Про це інформують Повітряні сили та "Суспільне Хмельницький", передає Рубрика.

Війська рф ввечері 26 червня запустили по Україні дрони-камікадзе типу "Шахед".

Пізніше вночі 27-го ворог також атакував територію країни крилатими ракетами типу "Калібр".

Хмельницька область

У Хмельницькій області у ніч проти 27 червня також пролунали вибухи під час повітряної тривоги, оголошеної через комбіновану атаку російських загарбників.

Звуки вибухів у регіоні було чути близько 02:40.

Перед тим в командуванні Повітряних сил ЗСУ інформували про фіксацію руху крилатої ракети типу "Калібр" у бік Хмельницької області.

Крім того, військові повідомляли про дрони-камікадзе типу "Шахед", що були помічені у регіоні під час руху на захід країни.

Додамо, в хмельницьких пабліках висловлюють припущення, що звуки вибухів можуть бути пов'язані з роботою сил та засобів протиповітряної оборони.

Пізніше стало відомо, що в Хмельницькій області пролунали нові вибухи.

Це сталося близько третьої години ночі.

Зазначимо, що ще відбулося після повідомлень про зліт Міг-31К в РФ, та про імовірний запуск ракет.

Додамо, близько 03:47 стало відомо про нові вибухи, які пролунали в Хмельницькій області. Перед тим в Повітряних силах попереджали про рух "Шахедів" у регіоні у напрямку на Старокостянтинів.

Додамо, близько 05:05 видання "Суспільне" повідомило, що у Хмельницькій області знову були вибухи.

Зазначимо, що це вже вчетверте за ніч.

Приблизно за пів години до цього в Повітряних силах заявляли про рух ударних безпілотників ворога у Вінницькій області у північно-західному напрямку, тобто у бік Хмельницької області.

Київ

У ніч проти 27 червня під час масштабної повітряної тривоги в Україні, оголошеної через комбіновану атаку російських окупантів, в районі Києва було чути вибух.

Вибух в столиці було чути близько третьої ночі.

При цьому місцева влада та представники адміністрації не повідомляли про вибух у Києві. А в пабліках та столичних Telegram-каналах пишуть, що вибух міг бути пов'язаний з роботою ППО по ворожих цілях.

Так, перед тим в командуванні Повітряних Сил ЗСУ інформували про фіксацію швидкісної цілі, що прямували через Житомирщину у південно-західному напрямку.

Це відбулося після повідомлень про зліт Міг-31К в РФ, та про імовірний запуск ракет.

Нагадаємо, у ніч на 23 червня окупанти запустили по країні три крилаті ракети: силам протиповітряної оборони вдалося збити два "Калібри".

А у ніч на 22 червня російсько-окупаційні війська завдали масованого удару по об'єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України: силам протиповітряної оборони вдалося знищити 12 ворожих ракет, а також 13 ударних БпЛА.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: