Новини

Євро-2024: Збірна України зіграла в нічию з Бельгією та не змогла пробитися до 1/8 фіналу

Збірна України зіграла в нічию з Бельгією у третьому матчі групового етапу Євро-2024. Гра відбулася на MHP-Арені у Штутгарті. А перед стартом поєдинку стало відомо, що Україна сьогодні зіграє без двох своїх одних з найбільш ключових гравців — Михайла Мудрика та Віктора Циганкова. Обидва зазнали пошкоджень у попередніх матчах.

Про це стало відомо з трансляції матчу, пише Рубрика.

З перших хвилин Бельгія взяла м'яч під свій контроль. А втім, українська збірна мало що давала створити супернику. На 14 хвилині бельгійці подали два кутових — обоє закінчилися нічим.

На 21 хвилині виникла гарна контратака в українців: отримавши пас, нападник Артем Довбик вирішив пробити із-за меж штрафного майданчика, однак не влучив у площину воріт.

Фото: AP Photo / Antonio Calanni

Ще один момент виник на 28 хвилині: Довбик отримав чудову передачу, та міг пробивати сам, але віддав на Георгія Судакова, який завдав удару набагато вище воріт.

Команди іще обмінялися кількома ударами і зрештою завершили перший тайм з нічийним рахунком.

Другий тайм стартував не менш активно. Бельгія знову почала атакувати, утім, без особливого успіху. На 58 хвилині відбулася перша заміна в складі «синьо-жовтих» — Олександр Зінченко замінив Віталія Миколенка, який пропустив перші два матчі на Євро через травму.

Фото: AP Photo / Antonio Calanni

Далі Сергій Ребров провів потрійну заміну — вийшли Руслан Маліновський, Тарас Степаненко та Владислав Ванат.

Один з найбільш небезпечних моментів виник після 70 хвилини — Яннік Карраско пробив з-за меж штрафного, але український голкіпер Анатолій Трубін виконав чудовий сейв. Після цього виникла гарна контратака українців, під час якої Довбик зміг пробити з близької відстані по воротах, утім, воротар Бельгії врятував свою команду.

Фото: AP Photo / Antonio Calanni

Зрештою, матч закінчився з рахунком 0:0. Це означає, що збірна Україна покидає Євро 2024, зайнявши останнє місце у групі, оскільки паралельний матч у групі — між Румунією та Словаччиною — також закінчився внічию. Вийти у плей-офф допомогла б перемога Румунії.

Для виходу до 1/8 фіналу Україні було необхідно перемагати бельгійців або грати внічию та розраховувати, що паралельний поєдинок Словаччина — Румунія закінчиться перемогою однієї з команд.

Фото: AP Photo / Antonio Calanni

Свіжі дописи

  • Новини

Ватикан допоміг звільнити з полону двох українських священників, – Зеленський на Національному молитовному сніданку

За посередництва Ватикану вдалося звільнити з російського полону 28 червня двох українських священників. Про це… Читати більше

Saturday June 29th, 2024
  • Новини

У Білорусі заявили про зростання напруження на кордоні та готовність “захищатися від України”

На білорусько-українському кордоні обстановка характеризується наростанням напруженості, тому Збройні сили Білорусі докладають всіх зусиль, щоб… Читати більше

Saturday June 29th, 2024
  • Новини

В українській розвідці розповіли подробиці останнього обміну полоненими з росією

53-ій обмін полонених з росією складався з двох етапів, під час якого вдалося повернути 90… Читати більше

Saturday June 29th, 2024
  • Новини

У Київському зоопарку облаштували просторий авіарій для врятованих волонтерами птахів

У зоопарку столиці групу птахів переселили у нове просторе житло, де два фазани, дві китайські… Читати більше

Saturday June 29th, 2024
  • Новини

В Ірані завершився перший тур виборів президента після загибелі Ібрагіма Раїсі

В Ірані відбувся перший тур позачергових виборів президента, які призначили після загибелі в авіакатастрофі Ібрагіма… Читати більше

Saturday June 29th, 2024
  • Новини

Воїни СБУ показали, як “полюють” на російські системи протиповітряної оборони

Спецпризначенці Служби безпеки України успішно вишукують російські системи протиповітряної оборони: бійці вже знищили щонайменше вісім… Читати більше

Saturday June 29th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.