fbpx
Сьогодні
12:17 25 Чер 2024

Українських дітей на ТОТ планують влітку залучити до заготовки сухих борщів для загарбників, - ЦНС

Фото: сайт Гречка

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники вирішили залучити українських дітей до виготовлення сухих борщів та інших продуктів тривалого зберігання для агресорів.

Про це повідомив Центр національного спротиву, пише Рубрика.

"Окупанти використовують дітей у пропагандистських акціях. Виготовлення сухих борщів для бойовиків, котрі прийшли вбивати українців, запровадили окупанти на ТОТ.

Впродовж літніх канікул діти змушені будуть готувати продукти для ворога. Для реалізації акції росіяни збирають кошти у місцевого населення", – йдеться в повідомленні.

Як зазначають, окупанти систематично залучають дітей на тимчасово окупованих територіях до співпраці з російською армією. Зокрема дітей змушують плести маскувальні сітки та виготовляти окопні свічки.

окупація діти

Окрім сухих борщів, маскувальних сіток та окопних свічок дітей на ТОТ використовують для комплектації дронів. Роблять це в рамках кремлівської пропагандистської програми геноциду усього українського.

"Кожен колаборант, який допомагає окупантам в такій практиці, буде виявленим та понесе покарання", – нагадує Центр національного спротиву.

Що відомо про перевиховання росією українських дітей

Росія фінансує значну кількість програм, метою яких є "перевиховання" українських дітей із тимчасово окупованих територій.

Також повідомляли, що росіяни вербують кримських школярів до "Юнармії". А ще російські загарбники організували у захопленому Мелекіно під Маріуполем табір воєнізованого руху "Юнармія" угруповання "днр".

Окрім того, у Херсонської області на тимчасово окупованій території в школах розпочали процес формування спеціалізованих класів, у яких будуть готувати "поліцаїв".

А школярів тимчасово захопленого Маріуполя окупаційна влада прагне перетворити на щось схоже до радянських піонерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: